gamchoo פורסם ינואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2013 היי, הייתי חולה מת שבוע שעבר והפסדתי בגלל זה שיעור. האם יש סיכוי להשלים בשבוע האחרון?אם כן, משהו יודע את המייל של זמי ליכט או של אשרף כי אני רוצה לברר מתי אפשר להשלים. אם לא משלימים שיעור אחר, גם יורד נקודות על חיסור אחד..? תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2013 תמיד אפשר להשלים בשיעור של ספורט כללי (גם בשבוע האחרון אם צריך).כדאי לעשות את זה לפני השיעור שלך (ואני די בטוח שאשרף יאפשר לך להשתתף בשיעור על מנת להשלים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gamchoo פורסם ינואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 הקטע שהשיעור האחרון הרשמי שלי כבר היה.. זה השיעור שלא הגעתי אליו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 לך לאולם ספורט וגם למזכירות שם.אני חושב שלהם יהיה מושג טוב יותר כיצד אתה יכול להשלים את השיעור.או גש לאהרון (גרשגורן) שהמשרד שלו גם נמצא באולם ספורט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gamchoo פורסם ינואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 תודה אני אנסה. הקטע שאני עובד מחר והיום היחידי שאני יכול לגשת לשם זה היום האחרון של הסמסטר רביעי. טוב ננסה ומה שיהיה יהיה מקסימום חיסור אחד. זה אמור להיות משהו כמו ארבע נקודות, לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 אמור להיות משהו בסגנון הזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.