Bob Sacamano פורסם ינואר 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 26, 2013 מישהו יכול אולי לזרוק לי איזה עצם.. אני כבר שלוש שעות שובר את הראש על זה:http://i45.tinypic.com/vx2fc4.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם ינואר 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 26, 2013 בוא נראה אם אני זוכר משהו מהתואר במדמ"ח:זה האלגוריתם:נקרא לו פולינדרום: אם n<=1 החזר 1אחרת:אם a[0]\neq a[n-1] d החזר 0אחרת החזר פולינדרום של a',n-2 (כש a' זה a בלי הקצוות a[0] d ו- a[n-1] d כלומר מערך עם n-2 איברים) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 27, 2013 אתה צריך לבדוק 2 תנאים.אתה יכול לומר:אם n=0 אז תחזיר כן (1 או 0 תלוי איך תגדיר זאת).אם n=1 כנ"ל.בצעד הרקורסיה תבדוק את קצוות המערך ותחזיר כן אם הם שווים וגם הקריאה הבאה היא כן, כאשר הקריאה הבאה היא בלי הקצוות (כפי שאינקוג רשם).כלומר בכל פעם אתה שולח את *a+1 ואת n-2 בתור הפרמטרים לפונקציה. מקווה שזה עזר :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.