602 פורסם ינואר 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 26, 2013 http://i.imgur.com/cwIFtja.pngאפשר בבקשה כיוון לשאלה?אני לא בטוח איזו טרנס' לורנץ צריך לעשות פה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ינואר 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 26, 2013 אני חושב שטרנספורמצייה לרכיבי המהירות, פעמיים. אתה מעביר את שני הרכיבים של u ממערכת V1 למערכת המעבדה וממערכת המעבדה למערכת V2. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ינואר 26, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 26, 2013 סה"כ 4 טרנס'? זה מה שניסיתי לעשות, יצא ממש ארוך אז כנראה שטעיתי איפשהו (למשל בסימן שבתוך הטרנס'). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ינואר 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 26, 2013 ארבע.אבל אני לא מבין למה ארוך - כל טרנספורמצייה נותנת לך מספר שאתה מציב בטרנספורמצייה הבאה, לא?:scratch: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.