11114r פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2012 אני מתחיל השנה תואר בכימיה, ואני מתלבט אם לעבור להנדסה כימית. הבנתי בערך מה המשמעות של כל תואר, ואני באמת מתעניין בכל אחד מהם, גם המחקר וגם עבודה כמהנדס במפעל כולם ניראים מעניינים. במזכירות הפקולטה הסבירו לי שאחרי צבירת 60 נקודות~, אפשר לפנות לפקולטה להנדסה כימית בבקשה לתואר נוסף, וזאת ניראת אפשרות מעניינת. ... השאלה האם זה פרקטי לעשות תואר כפול(כזה ספציפית) או שפשוט להשאר איפה שאני ולהמשיך לתואר שני, או לעבור רק להנדסה כימ'? והאם יש איזה פה איזה מריחה מצד המזכירות ובמציאות אני אצטרך להשלים כל מיני קורסים או שיאמללו אותי עד שאני אשיג אישור לתואר הנוסף? תודה רבה וסליחה על החפירות!! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2012 אני מציע לך לגשת גם למזכירות כימית או חומרים ולוודא את זה שם. בכל מקרה יהיו לך קורסים שתצטרך להשלים, אם תעבור אחרי יותר מסמסטר. אם תעבור למסלול חומרים-כימיה (אחרי סמסטר אחד) התואר בנוי ככה שב-9 סמסטרים אתה מסיים 2 תארים. אולי גם בהנדסה כימית יש מסלול מובנה שכזה, שאל שם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.