elmikha פורסם ינואר 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 24, 2013 הירציתי לדעם אם מישהוא עשה או מכיר על הקורס "תורת האופטימיזציה" 104193אני עושה שרשרת עיבוד אותות ותקשורת בחשמל (ועוד שרשרת אבל עדיין לא סגור חחח)אני כבר עשיתי הסמסטר מבלא"א והולך לעשות ענ"ת באביב ובחורף הבא DSP ואולי מערכות לומדות גם אני רוצה לשאול מה אתם הייתם בוחרים בין מבנה מחשבים לבין הפעלה (השני קורסים מחשמל).אני יותר בשרשרת עיבוד אותות וגם תקשורת אבל אני רוצה האיזה שהוא קורס בשרשרת מחשבים שנותן לי ידע בתחום(כבר עשיתי ממ"ת ותכן לוגי)אולי בסוף של דבר אני כן לוקח את השני קורסים אבל רק אחד מהם באביב הקרוב תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 24, 2013 בקשר לממ"ס והפעלה:הפעלה הוא קורס יותר עמוס (אפילו די עמוס).הקורס עצמו נותן יותר רקע על המבנה של מערכת ההפעלה (לינוקס בעיקר), ויותר מתעסק בתחום התוכנה ובמבנה התוכנה במחשב.בקורס מבנה מחשבים נותנים יותר דגש על המבנה החומרתי של מחשב.בנוסף- מבנה מחשבים הרבה פחות עמוס מבין השניים. אני חושב שלפי זה תוכל להחליט בשבילך מה יותר טוב- ממ"ס או הפעלה.אם יש לך עוד שאלות אל תפחד לשאול :) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
elmikha פורסם ינואר 24, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 24, 2013 תודה!אולי כדאי לי יותר מבנה (כי יש לי כבר כמה קורסים) וגם כמה חברים עבמרו לי שזה טוב להקדמה להפעלה וגם מעניין אותי יותר חומברה אבל בכל זאת רציתי מה הדעתם של אנשים אחרים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.