מעבר לתוכן

סמסטר שני הנדסת תוכנה

הודעות מומלצות

שלום,

אני לומד עכשיו סמסטר ראשון בהנדסת תוכנה, והייתי שמח לשמוע המלצות לגבי איזה קורס נוסף הייתם ממליצים לקחת לסמסטר שני.

אני עושה עכשיו פיסיקה 1מ', ואני מתכנן לקחת 2ת', מודרנית, קומבי, את"ם, מת"ם (המומלצת רק בלי פיסיקה),

ורציתי לשאול אם יש איזשהו קורס שהייתם ממליצים להוסיף במקום הפיסיקה, לא משהו עמוס מדי (אבל עם פחות עדיפות להומני).

תודה רבה מראש =]

נ.ב. אם יש כל מיני מרצים בחדו"א 2ת' ששמם הולכים לפניהם אני אשמח לשמוע (אפילו שעדיין לא פירסמו רשימה של מרצים).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה סמסטר עמוס ממה ששמעתי, ומדמ"ח רגיל עושים את פיסיקה אבל בלי מודרנית במומלצת, ככה שאולי לא כדאי להוסיף עוד.

בכל מקרה, אתה יכול לקחת את כימיה כללית כקורס מדעי, הוא די קל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אתה אולי יכול לנסות להוסיף תכן לוגי אם המבחנים יוצאים בסדר.

על היום של מת"ם (ובנוסף הבנתי שזה המשך של חומר סוף הקורס של מערכות ספרתיות, משהו שאני לא הכי מחבב.)

תבדוק עם רון הולצמן מעביר תורת המשחקים...

הוא לא, אבל בכל מקרה ב-UG רשום שיש כל מיני קדמים לקורס הזה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

או 2ממ.

וברצינות:

חשבתי לקחת כימיה כללית, אבל אין מקומות פנויים בהרצאות המיועדות לסטודנטים שאצלם הקורס לא חובה.

יכול להיות שבכל מקרה יש דרך כלשהי להירשם? בנוסף, חשבתי לקחת את הקורס אבל לגשת למועד ב' (חודשיים וחצי אחרי מועד א').

ובאותה הזדמנות:

מישהו לקח כימיה כללית ויכול לומר איך הקורס?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אבל אין מקומות פנויים בהרצאות המיועדות לסטודנטים שאצלם הקורס לא חובה

למה זה רלוונטי? תרשם לאיפה שפנוי ותלך לאיפה שאתה רוצה...

אם יש קבוצות מיוחדות לכאלה שהקורס אצלם לא חובה, כנראה שימחקו אותו במקרה שירשם לקבוצה שלא מיועדת לו.

בכל מקרה, הסמסטר השני במדמ"ח הוא די רצחני, אז אחלה שפינית את פיסיקה משם ולא חייבים לרוץ להוסיף משהו במקום. השילוש הקדוש קומבי-את"מ-מת"מ ימלאו לך יפה מאוד את הזמן, וכשלון בכל אחד מעכב את מבני וכך את כל התואר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...