Kubrick פורסם ינואר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2013 שלום, אני לומד עכשיו סמסטר ראשון בהנדסת תוכנה, והייתי שמח לשמוע המלצות לגבי איזה קורס נוסף הייתם ממליצים לקחת לסמסטר שני.אני עושה עכשיו פיסיקה 1מ', ואני מתכנן לקחת 2ת', מודרנית, קומבי, את"ם, מת"ם (המומלצת רק בלי פיסיקה),ורציתי לשאול אם יש איזשהו קורס שהייתם ממליצים להוסיף במקום הפיסיקה, לא משהו עמוס מדי (אבל עם פחות עדיפות להומני). תודה רבה מראש =] נ.ב. אם יש כל מיני מרצים בחדו"א 2ת' ששמם הולכים לפניהם אני אשמח לשמוע (אפילו שעדיין לא פירסמו רשימה של מרצים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם ינואר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2013 זה סמסטר עמוס ממה ששמעתי, ומדמ"ח רגיל עושים את פיסיקה אבל בלי מודרנית במומלצת, ככה שאולי לא כדאי להוסיף עוד.בכל מקרה, אתה יכול לקחת את כימיה כללית כקורס מדעי, הוא די קל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kubrick פורסם ינואר 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2013 מועד א' בכימיה כללית יום לפני מת"ם.גנטיקה כללית פתוח רק בחורף, וביולוגיה 1 ביום של קומבי.אולי יש איזשהו קורס מתמטי חביב שאפשר לקחת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kubrick פורסם ינואר 19, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 19, 2013 למישהו יש רעיון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם ינואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 20, 2013 תבדוק עם רון הולצמן מעביר תורת המשחקים... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 20, 2013 אתה אולי יכול לנסות להוסיף תכן לוגי אם המבחנים יוצאים בסדר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kubrick פורסם ינואר 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 20, 2013 אתה אולי יכול לנסות להוסיף תכן לוגי אם המבחנים יוצאים בסדר.על היום של מת"ם (ובנוסף הבנתי שזה המשך של חומר סוף הקורס של מערכות ספרתיות, משהו שאני לא הכי מחבב.) תבדוק עם רון הולצמן מעביר תורת המשחקים...הוא לא, אבל בכל מקרה ב-UG רשום שיש כל מיני קדמים לקורס הזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dudu1212 פורסם ינואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 20, 2013 פיסיקה 2 :twisted: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kubrick פורסם ינואר 28, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 או 2ממ. וברצינות:חשבתי לקחת כימיה כללית, אבל אין מקומות פנויים בהרצאות המיועדות לסטודנטים שאצלם הקורס לא חובה.יכול להיות שבכל מקרה יש דרך כלשהי להירשם? בנוסף, חשבתי לקחת את הקורס אבל לגשת למועד ב' (חודשיים וחצי אחרי מועד א'). ובאותה הזדמנות:מישהו לקח כימיה כללית ויכול לומר איך הקורס? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם ינואר 28, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 28, 2013 אבל אין מקומות פנויים בהרצאות המיועדות לסטודנטים שאצלם הקורס לא חובה למה זה רלוונטי? תרשם לאיפה שפנוי ותלך לאיפה שאתה רוצה... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
עגבניה עם המון אוזניים פורסם פברואר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 2, 2013 אבל אין מקומות פנויים בהרצאות המיועדות לסטודנטים שאצלם הקורס לא חובה למה זה רלוונטי? תרשם לאיפה שפנוי ותלך לאיפה שאתה רוצה... אם יש קבוצות מיוחדות לכאלה שהקורס אצלם לא חובה, כנראה שימחקו אותו במקרה שירשם לקבוצה שלא מיועדת לו. בכל מקרה, הסמסטר השני במדמ"ח הוא די רצחני, אז אחלה שפינית את פיסיקה משם ולא חייבים לרוץ להוסיף משהו במקום. השילוש הקדוש קומבי-את"מ-מת"מ ימלאו לך יפה מאוד את הזמן, וכשלון בכל אחד מעכב את מבני וכך את כל התואר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.