kimp פורסם ינואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2013 יש קורסים בפקולטה להומניסטים שלא היה מקום ופתאום כן יש מקום אבל כאשר מנסים להרשם מקבלים הודעה "הקבוצה סגורה במכוון". איך זה יכול להיות אם גם אתמול היה מצב דומה ואח"כ לא היה מקום??האם יש פקולטות שלא יכולות להרשם חופשי להומניסטים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
pliplu פורסם ינואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2013 אם אני לא טועה זה קורה כשקבוצה מתמלאת ואחר כך אנשים מבטלים את הרישוםהקבוצה כנראה תיפתח בתקופת הרישום הבאה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
kimp פורסם ינואר 14, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2013 אוף זה ממש מרגיז, לא מספיק שמאוד קשה לתפוס קורסים, אז נועלים בכוונה (ד"א לא נראה לי ב100% שזה נכון כי גם אתמול היה מקום אחד ואח"כ לא היה מקום, נראה בהמשך).בתקופת הרישום הבאה זה יותר מסובך כי הלימודים מתחילים ואז לא יודעים אם ללכת להרצאה או לא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
kimp פורסם ינואר 15, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2013 כן קרה בדיוק מה שחשדתי בו. אתמול היו כמה קורסים עם מקום 1 פנוי וכשניסיתי להרשם הייתה הודעה "הקבוצה סגורה במכוון". היום לא נשארו מקומות!!! האם קורסים הומניסטים מוגבלים לפקולטות מסוימות? האם כן נעלו את הקבוצות ונרשמים אליהן בדרך אחרת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
kimp פורסם ינואר 31, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 31, 2013 אוף גם עכשיו זה לא הולך, יש מקומות פנוים בכמה קורסים הומניסטים אבל קיבלתי הודעה "הקבוצה סגורה במכוון".כשהתקשרתי לפני שבוע להומניסטים הם אמרו שנועלים את הקבוצות כשאין מקום ואז כשפותחים ויש מקום פנוי אז אחרים תופסים,זה נראה לכם הגיוני שכל רגע הם יפתחו ויסגרו? אז מה הטעם בתקופת הרישום?? :anger: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
DetectiveTom פורסם ינואר 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 31, 2013 אפשר ללכת (ללכת. בפועל. לא בטלפון) למזכירות הומניסטים ולבקש להרשם (אם אתה בטוח בוודאות שעוד יש מקום)אם יש גישה למרצה אפשר לדבר גם איתו אבל בדרך כלל זה קשה עד בלתי אפשרי, בהומניסטים... כן, יש קורסים (נדירים, אני חושב) שנעולים עבור פקולטות מסויימות. אבל זה אמור להיות כתוב בעמוד הרישום שלהם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.