מעבר לתוכן

הנדסת מחשבים סמסטר 4

הודעות מומלצות

היי אני צריך עזרה, (כבר כתבתי פה שאלה בנושא אבל עכשיו אני ארחיב אותה)

סמסטר הבא לפי המערת המומלצת אני אמור לעשות

מבני נתונים 1

פיסיקה 3ח

יסודות התקני מוליכים למחצה

מבוא להסתברות ח

אותות ומערכות

הקטע הוא שאני כנראה אצא בסוף השנה לחילופי סטודנטים, מה שאומר שלא תהיה לי אפשרות לעשות אף מועד ב' בסמסטר הזה, אז חשבתי שיהיה חכם לעשות אותו קצת יותר קל ולהחליף את אותות ומערכות עם שפות תכנות, וככה גם יהיה לי עוד קדם של מחשבים לקראת הטיסה לחו"ל כי שם הייתי מעדיף לקחת קורסים של מחשבים..

השאלה היא אם אחרי השינוי זה סמסטר שיהיה יחסית קל או ששווה להוריד אותו ומערכות ולתקוע במקומו איזה הומני או שניים כדי ממש להיות רגוע ?

תודה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הממ...

מבני נתונים זה קורס בעייתי כי המבחן יכול להכשיל הרבה אנשים, מומלץ שיהיה אליו מועד ב' אבל אם אתה חושב שתצליח בלי אחד אז בהצלחה לך :)

מבחינת עומס במהלך הסמסטר זו נראית כמו מערכת סבירה לגמרי, לא עמוסה מדי ולא ממש קלילה (כאשר העומס יגיע מכיוון מבני וקצת מהשאר).

הבעיה היא שוב- האם המבחנים מסתדרים והאם יש לך מספיק זמן ללמוד לכל אחד מהם? כי לוותר על מועדי ב' זה הימור.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כן זה הימור אבל אין מה לעשות... מבני נתונים אני בטוח לא מוותר כי כמו שאמרתי אני מתכוון לקחת בחו"ל קורסים של מחשבים אז אני רוצה את מבני נתונים כקדם...

השיקול שלי זה אם לקחת את המומלצת, או להחליף את אותות ומערכות בשפות תכנות, או אפילו במבוא לכלכלה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כעקרון אותות יותר קשור לתואר שלך ויותר חשוב לשרשראות המשך כמו עיבוד אותות אם אתה רוצה להתעסק בתחום או בקרה.

שפות תכנות יותר קשור לתחום התכנותי וראיית עולם התכנות והכרה עם שפות חדשות.

אם אתה שואל אותי מה יותר חשוב להמשך התואר הייתי אומר אותות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...