Tal פורסם ינואר 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 12, 2013 היי אני צריך עזרה, (כבר כתבתי פה שאלה בנושא אבל עכשיו אני ארחיב אותה)סמסטר הבא לפי המערת המומלצת אני אמור לעשותמבני נתונים 1פיסיקה 3חיסודות התקני מוליכים למחצהמבוא להסתברות חאותות ומערכות הקטע הוא שאני כנראה אצא בסוף השנה לחילופי סטודנטים, מה שאומר שלא תהיה לי אפשרות לעשות אף מועד ב' בסמסטר הזה, אז חשבתי שיהיה חכם לעשות אותו קצת יותר קל ולהחליף את אותות ומערכות עם שפות תכנות, וככה גם יהיה לי עוד קדם של מחשבים לקראת הטיסה לחו"ל כי שם הייתי מעדיף לקחת קורסים של מחשבים..השאלה היא אם אחרי השינוי זה סמסטר שיהיה יחסית קל או ששווה להוריד אותו ומערכות ולתקוע במקומו איזה הומני או שניים כדי ממש להיות רגוע ?תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 13, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 13, 2013 הממ...מבני נתונים זה קורס בעייתי כי המבחן יכול להכשיל הרבה אנשים, מומלץ שיהיה אליו מועד ב' אבל אם אתה חושב שתצליח בלי אחד אז בהצלחה לך :)מבחינת עומס במהלך הסמסטר זו נראית כמו מערכת סבירה לגמרי, לא עמוסה מדי ולא ממש קלילה (כאשר העומס יגיע מכיוון מבני וקצת מהשאר).הבעיה היא שוב- האם המבחנים מסתדרים והאם יש לך מספיק זמן ללמוד לכל אחד מהם? כי לוותר על מועדי ב' זה הימור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Tal פורסם ינואר 13, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 13, 2013 כן זה הימור אבל אין מה לעשות... מבני נתונים אני בטוח לא מוותר כי כמו שאמרתי אני מתכוון לקחת בחו"ל קורסים של מחשבים אז אני רוצה את מבני נתונים כקדם...השיקול שלי זה אם לקחת את המומלצת, או להחליף את אותות ומערכות בשפות תכנות, או אפילו במבוא לכלכלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2013 כעקרון אותות יותר קשור לתואר שלך ויותר חשוב לשרשראות המשך כמו עיבוד אותות אם אתה רוצה להתעסק בתחום או בקרה.שפות תכנות יותר קשור לתחום התכנותי וראיית עולם התכנות והכרה עם שפות חדשות. אם אתה שואל אותי מה יותר חשוב להמשך התואר הייתי אומר אותות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.