yt84 פורסם ינואר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 היי, שלום לכולם! לצערי לא הצלחתי להגיע היום ליריד התעסוקה בטכניון. האם למישהו יש זיכרון צילומי טוב והוא יכול לפרוט את רשימת חברות ההייטק שהיו היום ביריד? (כולל החברות הקטנות יותר) תודה רבה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם ינואר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 יש לי זיכרון צילומי מצויין ואני זוכר את כל החברות שהיו שם, כולל את אלו שסיפקו את הקייטרינג, אבל זה פשוט המון להקליד. בד"כ בכל יריד תעסוקה יוצא גם גליון של פקטור עם מפת האירוע ורשימת החברות. תמצא עותק כשתהיה שוב בטכניון ואתה מסודר. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yt84 פורסם ינואר 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 ממש אשמח אם תוכל לרשום עשר חברות פחות מפורסמות שאתה זוכר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yt84 פורסם ינואר 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 אני כבר לא סטודנט בטכניון ולכן לא ממש תהייה לי גישה למידע הזה בעיתון של הטכניון... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ינואר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 פקטור מפרסמים את כל הגליונות אונליין באתר של אס"ט ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
thanes פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 בדקתי באתר של אס"ט והגיליון האחרון שמפורסם שם הוא של אוקטובר. מי שזוכר, גם אני אשמח לדעת על חברות הייטק שהיו ביריד. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 http://forums.techstud.net/index.php/topic/2638-יריד-התעסוקה-מי-היה-שם/?p=56853 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.