dudu1212 פורסם ינואר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 8, 2013 אהלן, סמסטר ראשון לקחתי רק חדו"א, אלגברה ומבוא.רציתי להתייעץ עם המדמ"חניקים או סתם כאלו שיודעים, אילו קורסים לקחת בסמסטר הבא. חוב מסמסטר קודם:מערכות ספרתיות מערכת מומלצת לסמסטר הבא:חדו"א 2 - 5.5 נק'פיזיקה 1 - 3.5 נק'את"מ - 3 נק'מת"מ - 3 נק'קומביטוריקה - 3 נק' מסלולים מסויימים בפקולטה לוקחים גם: אלגברה מודרנית ח' - 4 נק' חוץ מספרתיות וחדו"א, איזה עוד קורסים לקחת?אני מתכוון גם לעשות סמסטר קיץ. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Paranoid פורסם ינואר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 אם אתה בונה על הקיץ כדאי שתדע שפיסיקה וחדו"א כמעט בטוח נפתחים בקיץ.כל השאר- סיכוי נמוך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם ינואר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 כמו כן את"מ,מת"מ קומבי זו התחלה של שרשרת ארוכה מאוד שאם לא תיקח אותם בסימסטר שני (או קיץ) הסיכוי שתסיים בזמן את התואר הוא לא גבוה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dudu1212 פורסם ינואר 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 תודה על התגובות. חדו"א אני אקח באביב, בגלל ריבוי המרצים והמתרגלים, מה שבטח לא יהיה בקיץ, ובגלל התשלום שהוא פר נקודה בקיץ.חוץ מזה, סמסטר ללא חדו"א יראה ריק. מבחינת עומס מה יהיה הכי טוב להשאיר בחוץ? או שכל הקורסים די זהים? נראה לי שעדיף לקחת פיסיקה בקיץ, הבנתי שהקורס לא כל כך פשוט. שוב תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם ינואר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 תודה על התגובות. חדו"א אני אקח באביב, בגלל ריבוי המרצים והמתרגלים, מה שבטח לא יהיה בקיץ, ובגלל התשלום שהוא פר נקודה בקיץ.חוץ מזה, סמסטר ללא חדו"א יראה ריק. מבחינת עומס מה יהיה הכי טוב להשאיר בחוץ? או שכל הקורסים די זהים? נראה לי שעדיף לקחת פיסיקה בקיץ, הבנתי שהקורס לא כל כך פשוט. שוב תודה לקחת פיסיקה בקיץ זה לדעתי הכי טוב (וגם משהו שהמון עושים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם ינואר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 9, 2013 מת"מ ידוע כקורס עמוס מבחינת תרגילי הבית, מצד שני ממש לא כדאי לדחות אותו,את"מ יחסית לא דורש הרבה וגם בקומבי אין יותר מידי עבודה במהלך הסמסטר.אז כן, לדחות את פיסיקה נשמע כמו רעיון לא רע (אם אתה בטוח שאתה רוצה לדחות). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח אכלתי_פופקורן פורסם ינואר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2013 אלגברה מודרנית ח זה 2.5 נקודות (לא 4).אתה יכול לוותר על פיסיקה ולקחת מודרנית, לא קורס עמוס מידי אבל מומלץ לעקוב אחרי ההרצאות והתרגולים כדי שהקורס ילך יותר בקלות.פיסיקה מומלץ בקיץ. אבל בעצם אם אתה לוקח ספרתיות אז זה מספיק עמוס גם ככה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 12, 2013 אם אתה דוחה את פיזיקה אתה יכול לקחת מודרנית.קורס לא עמוס ומקסימום דוחים אותו למועד ב'.בנוסף זה לא קורס חשוב לאף שרשרת מלבד קריפטו (שגם ככה הסיכוי שתקח את הקורס לפני סמסטר 5 הוא נמוך מאוד).לפי דעתי שווה לך לדחות את פיזיקה לקיץ ולקחת מודרנית במקום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dudu1212 פורסם ינואר 14, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2013 תודה על התגובות. מה אם אגיד לכם שהמבחן של ספרתיות נופל ביום של המבחן של מת"מ?ובמועד ב' ההבדל הוא של יומיים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח אכלתי_פופקורן פורסם ינואר 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2013 אם צריך לוותר על אחד משניהם במועדי א - אז מומלץ מאוד לא לוותר על המועד א של מתמ (וכמובן שרצוי לעקוב אחרי הקורס תוך כדי הסמסטר כדי להגיע מוכן יותר למועד א)עד למועדי ב יהיה מספיק זה ללמוד גם לספרתיות וגם למתמ (אם תצטרך), וגם למועדי ב אחרים + לקחת קורסי קיץ אם צריך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם ינואר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2013 תודה על התגובות. מה אם אגיד לכם שהמבחן של ספרתיות נופל ביום של המבחן של מת"מ?ובמועד ב' ההבדל הוא של יומיים. כמו שאמרתי למעלה, מת"מ הוא קדם של שרשרת ארוכה מאוד שאם תדחה\לא תצליח בקורס הזה כמעט בטוח זה יעכב את התואר שלך.ספרתיות לעומת זאת הוא קדם רק לקרוס אחד (תכן לוגי), וזה ממש לא נורא אם תדחה\לא תצליח בו.מעבר לכך מת"מ דורש הרבה יותר השקעה, לכן אני חושב שאתה צריך להשקיע במת"מ ואם לא תצליח במועד א' יהיה לך מספיק זמן גם לספרתיות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.