yanivdan98 פורסם ינואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 משהו יכול לעזור לי עם השאלה הזאת? אני מנסה בעזרת חוק ליטל, אבל לא מגיע לשום דבר... נראה שאלה די קלה, אבל משום מה לא מצליח להבין כיצד לפתור אותה... תודה רבה http://img594.imageshack.us/img594/4752/76489460.png Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 5, 2013 נשמע כמו משהו מהפעלה (אני זוכר שראיתי את השאלה הזו).כעקרון מה שאתה צריך לחשוב עליו זה שעבור החבילות הלא מוצפנות הטיפול בהם מאוד מהיר, אז שווה לתת להם עדיפות גדולה יותר.ככה אתה מצמצם את זמן השהייה של חבילה קטנה (בדרך כלל ל0 או קרוב לכך) ומגדיל במקצת את זמן השהייה של חבילה גדולה.על ידי משחק עם זה ועם חוק ליטל את יכול להגיע לזמן שהייה קצר יותר בתור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם ינואר 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 הי,כן זה אכן תרגיל ממבחן במ"ה... אם הבנתי אותך נכון אז הרעיון הוא לחלק לשני תורים, אחד עבור חבילות מוצפנות ואחד עבור חבילות מוצפנות, האם הבנתי אותך נכון? אבל אני לא מצליח להוכיח מתמטית, ע"פ חוק ליטל, שהתצורה הזאת יותר טובה מאשר תור יחיד בודד? אולי אתה או משהו אחר יוכל לעזור לי? תודה רבה ושבוע טוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם ינואר 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 7, 2013 אכן הרעיון הוא לצמצם את זמן ההמתנה של חבילות לא מוצפנות ולחלק לתור של חבילות מוצפנות ולא מוצפנות.עד כמה פורמלי הפתרון צריך להיות?כי כעקרון אתה יכול לומר שכעת זמן ההמתנה של חבילות קטנות קטן (הן לא צריכות לחכות בתור אחרי שכל החבילות המוצפנות שהגיעו לפניה יסיימו) כאשר זמן ההמתנה של החבילות הגדולות לא גדל באופן משמעותי (כי מניחים שהגודל של החבילות הלא מוצפנות קטן משמעותית מגודל חבילות מוצפנות).ואז לפי אחת הדוגמאות בקורס אתה יכול לקבל שזמן השהייה הממוצע בתור קטן (הרבה זמן נחסך מחבילות לא מוצפנות ומעט יחסית זמן נוסף לחבילות מוצפנות).אתה יכול להגיע לפורמליזה גבוהה יותר עם חוק ליטל כאשר הT הממוצע של החבילות הלא מוצפנות קטן, אתה מניח שיש מספר לא מבוטל של חבילות לא מוצפנות ומראה שהחבילות המוצפנות לא מחכות הרבה יותר ממה שהן מחכות בדרך כלל. כעקרון- אני לא זוכר איך להראות את הפורמליזה, אך הכיוון כאן לא אמור להיות מסובך מדי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם ינואר 7, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 7, 2013 תודה לך, אז אם כך תוכל להגיד לי האם הבא נכון: זמן ביצוע כולל ישתפר לעומת תור יחיד בגלל שזמן ההמתנה יקטן (לא בטוח) תפוקה- ישאר אותו דבר נצילות - אני חושב נצילות יותר גדולה (גם לא בטוח) תוכל לתקן או לאשר את מה שרשמתי? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.