littlerunaway פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 השאלה הזאת: http://i.imgur.com/9cmib.jpg מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא נכון? העברתי את 10I לאגף השני, כפלתי את שני האגפים בהופכית של A וחילקתי ב-10. איפה הטעות שלי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 מוזר.. כנראה זו בעיה עם הכתיבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 המתנט הזה לפעמים דפוק, סליחה על הביטוי. במקרה שלך הוא לא מבין את החזקות. צריך לרשום: 5/10*A^(13)+.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 הודעה כפולה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 31, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 31, 2012 טיפ לפעם הבאה: תלחצי ctrl+P כדי לראות מה המתנט מבין ממה שהכנסת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם ינואר 1, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 1, 2013 זאת הבעיה? אוף, סתם שברתי על זה ת'ראש. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם ינואר 1, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 1, 2013 טוב, גם הסוגריים מסביב לחזקות לא עזרו, הלך הניסיון האחרון שלי. אבל לעזאזל עם זה, מה שחשוב לי זה האם מה שעשיתי נכון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם ינואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 1, 2013 כן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.