Lior A פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 ערב טוב לכולם , נתקלתי בשאלה שנתון לי בה http://www.codecogs.com/gif.latex?%5Bv1%5D%20b%20,%20%5Bv2%5Db%20,%20%5Bv3%5Db%20,%20%5Bw%5Db הצבתי את ארבעתם במטריצה , כשורות ודירגתי , כך שראיתי ששלושת ה -v הם בסיס של המרחב ואילו w הוא צ"ל שלהם .. בשאלה מבקשים ממני להוכיח ש http://www.codecogs.com/gif.latex?C=(v1,v2,v3)%20zz היא בסיס למרחב ( V ) ? די נתקלתי , אני חושב בכיוון של להוציא את ה b מהסוגריים ואז לקבוע בסיס , אבל לא ברור לי אם אני צודק .. כל עזרה תתקבל בברכה , תודה . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 לא ברור מה זה ה- b הללו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם דצמבר 26, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 העתקות של הוקטורים המקוריים .. עריכה : מצטער על הסרבול .. אם ההעתקות של v1,v2 ,v3 הינן בסיס של V . האם זה משליך שגם הוקטורים עצמם בסיס ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 מה זאת אומרת העתקות? ט"ל?אם כך אז השאלה ממש לא ברורה, בסיס לאיזה מרחב אתה מחפש? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם דצמבר 26, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 השאלה מצורפת דרך הפלאפון , אני מקווה שתבין אותה .. אני הצבתי את הוקטורים הנתונים כשורות ודירגתי כך שראיתי ששלושת v הינם בסיס , ואילו ה w הוא צ"ל שלהם . כמובן שאני לא רוצה שיפתרו לי אותה אלא יותר הכוונה לפתרון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 אפשר למצוא את טרנספורמציית המעבר מהבסיס הסטנדרטי לבסיס C, ומשיקולי מימד להסיק שגם C הוא בסיס.טרספורמציית המעבר תתן לך גם תשובה לחלק השני של השאלה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם דצמבר 28, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 28, 2012 פתרתי , תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם דצמבר 29, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 29, 2012 :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.