Hela פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 http://www.ebncana.com/upload/uploads/images/EbNCaNa.CoM-81ac4435eb.png http://www.ebncana.com/upload/uploads/images/EbNCaNa.CoM-28e50c1d9f.png הכול יצא לי נכון חוץ מבקטעים בהם הפונקציה קעורה . אני לא מבינה למה מה שכתבתי לא נכון לגבי הקיעור .. תודה רבה מראש . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 מה קורה באפס? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם דצמבר 26, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 לא הבנתי למה אתה מתכוון .. השאלה שלי היא לגבי תחומי הקעירות של הפונקציה .. בבקשה מישהו עזרה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 לפי הפתרון שלך הפונקציה לא קעורה באפס וגם לא קמורה, מצד שני גם לא כתבת שיש שם נקודת פיתול. אז מה קורה באפס? (בקיצור, למה פיצלת את התחום של הקעירות ל2 קטעים?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 תחשבי איך הפונקציה נראית באיזור של x=0, תשרטטי סקיצה למשל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם דצמבר 26, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 אבל באפס אין נקודת פיתול כי הנגזרת השנייה לא משנה סימן שם .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 אם אין נקודת פיתול, אז הפונקציה לא עוברת מקעירות לקמירות. בנוסף לכך, לפניה ואחריה הפונקציה קעורה.כמו כן, אפשר לשרטט (זה פולינום) את הפונקציה באופן מקורב באיזור הזה.אז השאלה היא - האם הפונקציה קעורה בסביבת 0? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 26, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 את טוענת שבx=0 היא קעורה נכון? אז למה כתבת הפונקציה קעורה ממינוס השורש עד אפס (לא כולל) ומאפס (לא כולל) עד השורש? (יש על זה הערה בסעיף עצמו, תשימי לב לסימנים שלא כוללים שווה) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם דצמבר 26, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 26, 2012 אתם מתכוונים לכך שהפונקציה קעורה בין שורש של 1.8 למינוס שורש של 1.8 ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.