3p1n פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 איך היא? מבחנים קשים? קלים?כדאי לבוא להרצאות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
דרדסית פורסם ינואר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2013 לקחתי איתה את הקורס, לא הייתי באף הרצאה. בשעת הקבלה, לפי המבחן באתי לשאול שאלות, והיא מסבירה טוב :) (המבחן לא קשה (יחסית לנרדי שאצלו זה ממש ממש קשה ממליצה לעשות את הקורס איתה. כדי לך להדפיס מראש את הדף הנוסחאות ולעבוד איתו, כל הסמסטר, גם בשיעורי בית, לוודא שכל פיפס רשום בדף הזה. לי אישית זה מאוד עזר =) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם ינואר 11, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2013 לקחתי איתה את הקורס,לא הייתי באף הרצאה.בשעת הקבלה, לפי המבחן באתי לשאול שאלות, והיא מסבירה טוב :) (המבחן לא קשה (יחסית לנרדי שאצלו זה ממש ממש קשה ממליצה לעשות את הקורס איתה.כדי לך להדפיס מראש את הדף הנוסחאות ולעבוד איתו, כל הסמסטר, גם בשיעורי בית, לוודא שכל פיפס רשום בדף הזה.לי אישית זה מאוד עזר =)תודה.באיזה דף נוסחאות מדובר? יש מצב ללינק? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.