שירי פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 שלום אנשיםאם אני מגדירה מערך חד מימדי בגודל כלשהו, וקולטת אליו סדרה של ערכים המופרדים ברווח אחד בין כל מספר, ע"י scanf. אז אם אני זוכרת נכון, scanf "מבינה" שאלה ערכים שונים כל עוד יש ביניהם רווח או הורדת שורה. אבל, וזו השאלה- איך אני מפסיקה את הקליטה למערך כאשר הקלט קטן מגודל המערך? תודה מראש =] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 השאלה היא איך התכנית תדע שהמשתמש סיים להכניס את הקלט.אפשר למשל לקלוט תא תא ע"י לולאה עם מספר מוסכם לסיום הקלט, למשל -1 או משהו כזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שירי פורסם דצמבר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 הקלט שמוגדר לי בתרגיל (הרלוונטי לשאלתי) הוא שורה של מספרים המופרדים ברווחים (ללא רווח בתחילה ובסוף) כשיש שורות עם נתונים אחרים לפני ואחרי השורה הרלוונטית לשאלה שלי.ז"א שיש שורה של מספרים שמופרדים ברווח (ללא רווח בתחילה ובסוף) עם אנטר בסוף. האנטר הוא כאילו האינדיקציה לסיום. איך משתמשים בזה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 (נערך) אפשר להשתמש בקוד האסקי של תו האנטר אם קולטים את המספרים והרווחים שאחריהם אחד אחד בלולאה.אם גודל הקלט ידוע, אפשר גם לספר לscanf איך נראית תבנית הקלט, למשל %d %d \n ואז הוא מצפה לשני מספרים וירידת שורה, למשל. נערך בתאריך דצמבר 21, 2012 - על-ידי radagast ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שירי פורסם דצמבר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 תודה,בתרגיל הבית הזה, גודל הקלט ידוע ע"י מספר שהמשתמש מכניס אז זו לא בעיה. תהיתי אם יש דרך לגרום לו להבין שאנטר במיקום כלשהו בקלט אומר "די להכניס מספרים למערך". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 כמובן, תשימי את קליטת הקלט בלולאת while והתנאי יהיה שהקלט שונה מ- 'n\' ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שירי פורסם דצמבר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.