Beba פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 שלום לכם..יש שאלה במתנט שהשגיעה אותינתונה מטריצה .. מצאנו הבסיס של מ.השורות ו הבסיס של מ.העמודות ובשאלה הבאה רוצים הבסיס של החיתוך ביניהם !!ניסיתי כמה דרכים ולא הצלחתינשאר לי נסיון אחד !עכשיו ניסיתי להשוות בין שני הספינים של הבסיסים וזה מה שמצאתיאבל אינני בטוחההאם זה נכון ?!! כי לא רוצה לפספ את הנסיון האחרוןhttp://hh7.an3m1.com/Sep/an3m1.com_13561040131.jpg גם כן .. את השאלה הזו לא הצלחתי לפתור ! http://hh7.an3m1.com/Sep/an3m1.com_13561059261.png זקוקה לעזרתכםותודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 אולי תעלי את השאלה הראשונה גם?לגבי השאלה השנייה, מה הבסיס שמצאת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Beba פורסם דצמבר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 השאלה הראשונה היא השלמה לכמה שאלות לפניההשני הבסיסים שכתבתי הם נכונים כי הם תשובת השאלה שלפניהנשאר רק למצוא בסיס לחיתוך שלהם לגבי השנייה קיבלת שהפולינום צריך להיות מהצורה :p(X)=ax^4+bx^3+(3b-6a)x^2+(3b-8a)x+eהוצאתי פרמטרים וקבלתי בסיס מ 3 וקטורים (x^4,0,-6x^2,-8x)(0,0,0,0,1)(0,x^3,3x^2,3x) >פה יש משמאל גם אפס לפני האיקס בשלישית אבל זה לא יוצא לי במקום הנכון פה כשניסיתי לישם את התנא שמקדם אקס בשלישית הוא -77 אז לא הצלחתי לקבל תשובה נכונה איך עושים את זה ?! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 הסתמכתי על הבסיס שנתת לי, תבדקי אותי שהעתקתי נכון:http://i.imgur.com/8py5s.pngהוקטורים עדיין בת"ל ויש להם את המקדם שביקשו ולכן זה הבסיס המבוקש עריכה: יש לי טעות בשורה השלישית, זה -239x ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Beba פורסם דצמבר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 אבל לא הבנתי למה חשבת את הסכום ?!! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 מה שעשיתי זה פשוט פעולות אלמנטריות כדי שהוקטורים עדיין יהיו בת"ל...אם תשימי את הוקטורים בבסיס כשורות של מטריצה ותכפלתי את השורה שיש בה את המקדם של x^3 בשביל שיהיה 77-ואז תחברי את השורה הזאת לשורות האחרות כדי שיהיה להן גם אותו מקדם את תקבלי את מה שעשיתי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
VsAiD פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 בשאלה ראשונה - פיספסת בחיבור בסוף, תבדקי את החישובים.צריך לצאת לך:1,8,1,160,0,-1,1 איך אני שונא הצגות של עברית...בשורה ראשונה "1" משמאלבשורה שנייה האפסים משמאל(שינוי במינוסים ממה שיצא לך) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Beba פורסם דצמבר 22, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 22, 2012 אז העקרון נכון ? לכפול כל וקטור בסקלר ולהשוות ?! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
VsAiD פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 אז העקרון נכון ? לכפול כל וקטור בסקלר ולהשוות ?!כן, ואז להציב חזרה מה שהתקבל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.