eee פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 היי, אני סטודנטית בטכניון והכרטיס סטודנט שלי שפעם יכולתי לצלם איתו במכונות לא עובד יותר למרות שהוא טעון. אני לא יודעת עם מי אפשר לדבר כדי לתקן את זה, אז אמרו לי לנסות באס"ט. למישהו יש פתרון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 תקפצי לדלפק חוברות ותשאלי שם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 היי. הפורומים האלו הם סטודנטיאליים-קהילתיים, בנוגע לעניינך הייתי ממליץ לפנות לנציגי אס"ט עצמם, שמקבלים פניות רק בפייסבוק ולא נמצאים פה:https://www.facebook.com/ASAT.Technion?fref=ts ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 20, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 20, 2012 שמתי את הפניה שלך בקיר של אס"ט בפייסבוק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.