duksh פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 עשיתי מה שהיה כתוב באתר tcc.technion.ac.il/index.php?page_name=gen_gud_xp-sec אבל זה פשוט מסרב לעבוד. הכנסתי את הסיסמה והמשתמש של המייל הטכניוני. נכון? או שאני צריך משהו אחר? תודה רבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 כן שם משתמש וסיסמא של הT2. מה כתבת אחרי היוזר? זה צריך להיות user@st אבל אני לא זוכר בדיוק מה. נסה user@st.technion.ac.il user@stud.technion.ac.il אם כל זה לא עובד אתה בעקרון צריך לפנות למרכז המחשוב http://helpdesk.technion.ac.il/ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Veles פורסם אוקטובר 8, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 8, 2012 גם אני הסתבכתי עם זה קצת בזמנו ולא ממש זוכר מה עשיתי בסוף. תנסה לשים t2 במקום ה-CC שכתוב לך שם (כלומר תכניס את שם המשתמש בפורמט username@t2). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.