fatsrir פורסם דצמבר 11, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 11, 2012 lim x->inf ddddd ((3*x+1)/(3*x+5))^(4*x) ddd ואסור לי להשתמש בלופיטל... אני תקוע, אין לי שמץ, ניסיתי להפעיל e, אבל לא הגעתי לשומקום.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 11, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 11, 2012 תחלק ותכפיל ב- 3x+5 . עריכה: הייתי בטוח שהחזקה היא רק על המכנה, עכשיו שמתי לב שטעיתי הפתרון הוא כמו שנכתב בהודעה מתחת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם דצמבר 11, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 11, 2012 [jstex]\mathop {\lim }\limits_{x \to \infty } \left( {\frac{{3x + 1}}{{3x + 5}}} \right)^{4x} = \mathop {\lim }\limits_{x \to \infty } \left( {\frac{{3x + 5 - 4}}{{3x + 5}}} \right)^{4x} = \mathop {\lim }\limits_{x \to \infty } \left( {1 + \frac{{ - 4}}{{3x + 5}}} \right)^{4x} [/jstex] ואז תשתמש ב: [jstex]\mathop {\lim }\limits_{x \to \infty } \left( {1 + \frac{a}{{f(x)}}} \right)^{f(x)} = e^a [/jstex] ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.