Lior A פורסם דצמבר 1, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 1, 2012 בוקר טוב לכולם , השאלה מצורפת , הפתרון אומר שהסכום אכן "סכום ישר " , אבל אני לא הבנתי מדוע .. את וקטור האפס הבנתי , אבל את השוואת המרחב לתת מרחבים - לא הבנתי . *הוספתי גם את התשובה *מדובר בסעיף ג ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 1, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 1, 2012 לא כל כך ברור מה לא ברור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם דצמבר 1, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 1, 2012 בשביל שסכום יהיה ישר , צריכים שיתקיימו שני תנאים : ( אני מעלה את המשפט - כתמונה ) עכשיו תנאי ב מתקיים וברור לי שצריך הצגה יחידה עבור וקטור האפס . תנאי א , לא ברור לי איך הוא מתקיים כאן .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 1, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 1, 2012 שאלו אותך אם: W=sp(d_1)+sp(d_2)+sp(d_3) d הוא סכום ישר של sp(d_i) אז ברור על פי ההגדרה שמתקיים כי: W הוא הסכום של שלושת תתי המרחבים (ככה הגדירו לך אותו). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם דצמבר 2, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 2, 2012 האם תנאי א מתקיים ? , הרי W הינו למעשה R^4 .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 2, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 2, 2012 אם אנחנו מדברים על סעיף ג' אז לא יכול שזהו R^4 (הרי המימד הוא 3 והמימד של R^4 הוא 4). W אבל הוא סכום ישר של שלושת תתי המרחבים (זה לא אומר שהוא שווה ל-R^4). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lior A פורסם דצמבר 2, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 2, 2012 כל השאלה מצורפת ( מחקתי בהודעה הראשונה וצירפתי לכאן את השאלה במלואה , את המשפט ואת הפתרון . ) * הפתרון בהודעה הראשונה . נתון שהוקטורים הם וקטורים ב R^4 .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
incog פורסם דצמבר 2, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 2, 2012 זה לא משנה שהווקטורים הם ב- R^4 כל מה שזה אומר לך ש: W=sp(d_1)+sp(d_2)+sp(d_3) הוא תת מרחב של R^4. אבל שוב, תשים לב ששאלו אותך האם W הוא סכום ישר של תתי המרחבים הללו, לא R^4! רק בסעיף ד' שואלים אותך לגבי R^4. עכשיו ברור על פי הגדרה ש-W מקיים את דרישה א' (כלומר ש-W הוא סכום של תתי המרחבים האלה), פשוט כי זו ההגדרה. זה טריוויאלי, לכן לא טורחים בכלל לציין זאת בפתרון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.