yas231 פורסם ינואר 13, 2017 דיווח שיתוף פורסם ינואר 13, 2017 שלוםאני מתחילה ללמוד מדעי מחשב בסמסטר הקרוב. ברצוני להתחיל ללמוד אינפי מתוך תרגולים מוקלטים. מצאתי ווידאו רק לקורס אינפי 1 ו לקורס חדווא 1ת. אז רציתי לשאול,מה הקורס הכי קרוב מבחינת קושי ל אינפי 1מ?תודה מראש :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ינואר 14, 2017 דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2017 לדעתי כדי להתכונן לקורס עדיף ללמוד מהרצאות מוקלטות ולא רק תרגולים. (אם יש לך בנוסף זמן לצפות בתרגולים ו/או לתרגל זה כמובן יתרום מאוד)הרצאות לאינפי 1מ' יש ביוטיוב: ונדמה לי שאינפי 1 ואינפי 1מ' אמורים להיות דומים, אז את יכולה לצפות בתרגולים של אינפי 1. (יכול להיות שצריך שם משתמש וסיסמה טכניוניים כדי לגשת אליהם) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם ינואר 14, 2017 דיווח שיתוף פורסם ינואר 14, 2017 נדמה לי שחלוקת החומר בחדו"אות קצת שונה אז עדיף לקחת את אינפי 1 בשביל לא להתקל בחומר פעם ראשונה, ואז להיות פנויים לקלוט את התוספות של 1מ במהלך הסמסטר(דיסקליימר - לא עשיתי אינפי', ובתקופתי עוד לא היה 1חדו"א ת' :) ) עריכה - לא ראיתי את הלינק ש-602 הביא פה, צנזור הוא המלך הבלתי מעורער (היה המתרגל שלי), אין פה שאלה בכלל 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.