אודי פורסם נובמבר 13, 2016 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 13, 2016 התחלתי לקבל בסופ"ש התראות מייל על Like-ים (לתיקיית הספאם...).באופן ביזארי, גם כשבטלתי לגמרי את ההתראות על ה-Like-ים. כלומר היה מצב שאני מקבל התראות כאלו במייל אבל לא בפורום.למה זה קורה? למה עכשיו? איך נפטרים מזה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם נובמבר 13, 2016 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 13, 2016 המייל מהפורום או מ taptalk? 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם נובמבר 13, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 13, 2016 וואלה צודק. מ-taptalkאבל אני בכלל לא גולש בפורום משם, אז למה זה השתנה פתאום?:angry: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם נובמבר 13, 2016 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 13, 2016 גם לי זה קרה, בטח הם רצו "להזכיר" לנו שהם עדיין קיימים.אין שם איזה קישור להפסיק לקבל מיילים כאלה? (בדקתי, יש) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.