Alon522 פורסם ספטמבר 12, 2016 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 12, 2016 היי, אני מתחיל השנה ללמוד במסלול הנ' ביוכימית ונפתח הרישום למקצועות ואני קצת אבוד מה אני אמור/מה כדאי לי לעשות. אז.. - יש איזושהי מערכת שעות מומלצת/סטנדרטית שאפשר להיעזר בה?- מישהו פעם אמר לי (נשמע מפוקפק אני יודע) שבסמסטר הראשון של הלימודים מומלץ לקחת רק את קורסי החובה. יש אמת בדבר?- במידה ולא, אז מה כן מומלץ? קורס בחירה אחד? שניים? מה לגבי הקורסי העשרה שעכשיו הם חובה?- כדאי לעשות בסמסטר א' פיזיקה 1?- לגבי חנ"ג - להירשם בסמ' ראשון? זה משנה לאיזה אני נרשם?- בעת הרישום שמתי לב שבהערות ניתנות הנחיות לכל מסלול לאיזו קבוצה להירשם - האם אלו הנחיות חובה, או רק המלצה בשביל לאגד את הסטודנטים מכל מסלול ביחד? בנוגע לבחירה:מה צריך להנחות אותי בבחירת קורסי בחירה? האם כדאי לקחת קורסים כמה שיותר קלילים? או שפשוט ללכת על מה שהכי נראה לי מעניין?איך בכלל אני יכול לדעת מה קליל ומה מעניין, אם כל מה שנתון לי זה השם של הקורס? יש למישהו המלצה?ועוד דבר, אותו מישהו מהפסקה הקודמת אמר לי שקורסי בחירה לא נכנסים לממוצע ציונים - זה נכון? תודה לכל מי שיעזור! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ספטמבר 12, 2016 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 12, 2016 היי, אני מתחיל השנה ללמוד במסלול הנ' ביוכימית ונפתח הרישום למקצועות ואני קצת אבוד מה אני אמור/מה כדאי לי לעשות. אז.. - יש איזושהי מערכת שעות מומלצת/סטנדרטית שאפשר להיעזר בה?אין משהו סטנדרטי, כל אחת מתאים לעצמו את המערכת. תחפש את הקטלוג של הנדסה ביוכימית ב-UG, ואחרי שתראה איזה קורסים אתה צריך, תרכיב איתם מערכת.אתה יכול להיעזר למשל באתר http://choicefreak.appspot.com/.- מישהו פעם אמר לי (נשמע מפוקפק אני יודע) שבסמסטר הראשון של הלימודים מומלץ לקחת רק את קורסי החובה. יש אמת בדבר?זאת אכן ההמלצה, המערכת המומלצת תהיה מספיק עמוסה לך. אפשר מקסימום להוסיף קורס מל"ג (העשרה) או ספורט.- כדאי לעשות בסמסטר א' פיזיקה 1?כאמור, הסמסטר הראשון כנראה יהיה מספיק עמוס, ורוב האנשים לא ירצו להוסיף על גבי זה עוד קורס חובה. עם זאת, יש אנשים שיכולים להסתדר עם זה. אם אתה לא בטוח, אפשר להירשם ומקסימום להוריד במהלך הסמסטר.- לגבי חנ"ג - להירשם בסמ' ראשון? זה משנה לאיזה אני נרשם?איך שבא לך. זה לא משנה למה אתה נרשם, ובאופן כללי צריך שני קורסי ספורט במהלך כל התואר.- בעת הרישום שמתי לב שבהערות ניתנות הנחיות לכל מסלול לאיזו קבוצה להירשם - האם אלו הנחיות חובה, או רק המלצה בשביל לאגד את הסטודנטים מכל מסלול ביחד?ברוב הקורסים אלו הנחיות חובה, וטכנית לא תוכל להירשם לקבוצה אחרת (או שיסירו אותך ממנה אחרי שתירשם).עם זאת, אתה יכול ללכת לאיזה תרגול/הרצאה שבא לך, אז תלך בשעות שנוחות לך ולמרצים שאתה מעדיף. בנוגע לבחירה:מה צריך להנחות אותי בבחירת קורסי בחירה? האם כדאי לקחת קורסים כמה שיותר קלילים? או שפשוט ללכת על מה שהכי נראה לי מעניין?איך בכלל אני יכול לדעת מה קליל ומה מעניין, אם כל מה שנתון לי זה השם של הקורס? יש למישהו המלצה?בהנחה שלא התכוונת לקורסי העשרה - קורסי בחירה לרוב לוקחים בסמסטרים יותר מתקדמים. עד שתגיע לזה כבר יהיה לך מושג איזה קורסים כדאי לקחת (ע"י כך שתיצור שיח עם אנשים).לא יודע איך זה הולך אצלכם בפקולטה, אבל אפשר גם לקרוא את הסילבוס של הקורס או להסתכל על החומר שלו משנים קודמות כדי להבין אם הוא מעניין אותך. ועוד דבר, אותו מישהו מהפסקה הקודמת אמר לי שקורסי בחירה לא נכנסים לממוצע ציונים - זה נכון?לא נכון בכלל. הקורסים היחידים שלא נכנסים לממוצע הם קורסים עם עובר בינארי, ונדיר לפגוש כאלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Alon522 פורסם ספטמבר 14, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 14, 2016 תודה רבה! עזרת לי המון! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.