BenA פורסם אוגוסט 11, 2016 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 11, 2016 האלן,אני רוצה לעשות אפיק מעבר למדעי המחשב ורציתי לדעת מס' דברים לגבי הסמסטר הראשון של השנה הראשונה כדי לדעת אילו קורסים כדאי לי לקחת כדי שאוכל לסיים בציון טוב בסוף סמסטר א' שיאפשר את המעבר. א.מהו ממוצע הציונים עבור הקורס בחדוא1מ ,ועבור הקורס אינפי 1? כנ"ל לאלגברה 1מ ולאלגברה א.ב.עבור אלו מכאן שעשו את אפיק המעבר למדעי המחשב האם יש לכם טיפים חשובים שכדאי לי לדעת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם אוגוסט 11, 2016 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 11, 2016 יש פה כמה ממוצעים לחלק מהקורסים: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_SlA0enEbVsr5R0nG7Zp8UJgsM4IhMlIZCoU5qCZ5tI/edit אני לא חושב שיש יותר מדי מה להסיק מהם, ובכל מקרה הממוצעים של שאר הקורסים כנראה די דומים, ובטח שלא מהווים שיקול לבחירת הקורס. הגיוני שכדי למקסם את הציון בשני הקורסים שציינת כדי לך לקחת את הגרסא "הקלה" יותר שלהם. כמובן שזה רק כלל אצבע, והוא יכול להיכשל, למשל אם בקורס שתבחר במקרה יצא מבחן זוועתי. (או מסיבות אחרות לגמרי, למשל באלגברה יש הבדל בולט גם באופי הקורסים, ולא רק ברמה שלהם. אלגברה א' הוא יותר תאורטי ומתמקד בהוכחות, ושאר קורסי האלגברה הם יותר טכניים.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BenA פורסם אוגוסט 13, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 13, 2016 הבנתי,תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.