D_M פורסם יולי 20, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2016 נרשמתי לקורס קדם טכניון מתמטיקה במסגרת כיתתית ורשום שאני יכולה לקחת מעון לחודש בעלות של 550 ש״ח , רציתי לדעת אם יש אפשרות למעון ״נורמלי״ (מזגן בחדר, חדר לבד..) ?? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם יולי 20, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2016 לא. זה תמיד מעונות עזה, שניים בחדר אם לא שלושה. אבל זה בכל זאת היה נחמד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
D_M פורסם יולי 20, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2016 חבל :( .., ואי אפשר שאני וחברות שלי נהיה באותו חדר ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם יולי 20, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2016 זה לדעתי אפשרי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
D_M פורסם יולי 20, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 20, 2016 יופי תודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.