Sweex פורסם יולי 2, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2016 למה תנאי השפה רשומים ככה? (אלו שהדגשתי)התנאי שפה הרי הם שכיוון X הוא המקביל למשטח וכיוון Z הוא הניצב, אבל הם מטילים בכיוון Z סינוס ובכיוון X קוסינוס.אשמח מאוד להסבר :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 2, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2016 הוקטור שהם מפרקים לרכיבי x ו-z שלו הוא וקטור השדה החשמלי של כ"א מהגלים (הפוגע, המוחזר והנשבר).הוקטור הזה ניצב לכיוון ההתקדמות של כ"א מהגלים ומופיע באיור עבור שלושתם.כדי לראות מהו הפירוק הנכון לרכיבים של הוקטור הזה אתה צריך לסגור איתו משולש ישר זווית שבו הוא היתר והניצבים הם ההיטלים שלו על שני הצירים. אם תעשה את זה למשל עבור וקטור השדה החשמלי של הגל הפוגע, תראה שבמשולש ישר זווית שבו הוא היתר http://www.codecogs.com/gif.latex?%5Ctheta_I היא לא הזווית עם ההיטל על ציר z אלא דווקא הזווית עם ההיטל על ציר x.ולכן ההיטל שלו על ציר x מכיל פקטור קוסינוס וההיטל על ציר z פקטור סינוס. אותו דבר בדיוק קורה עם שני הגלים האחרים.התוצאה הגיאומטרית הזו, כאמור, נובעת מכך שוקטור השדה החשמלי שלהם ניצב לכיוון ההתקדמות, והזוויות שאתה מסתכל עליהן הן לא הזוויות של כיוון ההתקדמות עם הצירים אלא הזוויות של השדה החשמלי עם הצירים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם יולי 2, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2016 קודם כל, תודה רבה :)דבר שני, אני הנחתי שזה מה שצריך לעשות אבל הבעיה שלי היא שלא הצלחתי בשום דרך לתאר את המשולש הזה. אתה יכול אולי לעזור לי בזה? כי קשה לי עדיין לראות איך מטילים את השדה החשמלי ל- X ו- Z. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 2, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2016 (אנחה)השרטוט הוא הגדלה על וקטור השדה החשמלי של הגל הפוגע.ההיטלים של השדה החשמלי שאנחנו רוצים לחשב הם חצים בכחול ואדום. זויות מסומנות בירוק. http://i182.photobucket.com/albums/x203/Udi_E/EI_zps6xclvxbg.png 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Sweex פורסם יולי 2, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 2, 2016 תודה ענקית :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.