dende4 פורסם יולי 1, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 1, 2016 https://gyazo.com/35669d5e2482ed5dd58eaeacd35a0fefבוודאות יש חיכוך, וזה די ברור זאת סתם התחכמות לומר שלא. הבעיה שהגעתי אליה נובעת מהעובדה שבדכ בשאלות האלה נתון שהתנועה במהירות קבועה, וזה לא נתון פה. כי אם הוא מאיץ אז העבודה תהיה גדולה יותר לדוגמה. שאלה מספר 1תודה לעונים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 1, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 1, 2016 החיכוך הוא זה שמבצע את העבודה. אתה יודע מה הייתה האנרגיה ההתחלתית של האדם, אנרגיה קינטית שנובעת מכך שהוא עומד על משטח מסתובב: http://www.codecogs.com/gif.latex?E_i=E_k=%5Cfrac%7B1%7D%7B2%7Dmv%5E2=%5Cfrac%7B1%7D%7B2%7Dm%20%5Comega%5E2%20r%5E2=15000%5C,J אתה יודע שהאנרגיה הסופית שלו היא אפס כי הוא עומד בציר הסיבוב. ואתה יודע שהעבודה המבוקשת של החיכוך מקיימת: http://www.codecogs.com/gif.latex?E_i+W_%7BNCF%7D=E_f http://www.codecogs.com/gif.latex?W_%7BNCF%7D=E_f-E_i=-15000%5C,J ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 1, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 1, 2016 בדכ בשאלות האלה נתון שהתנועה במהירות קבועה, וזה לא נתון פה. כי אם הוא מאיץ אז העבודה תהיה גדולה יותר לדוגמה.זה לא נכון. בד"כ תאוצה לא רלוונטית בשאלות של אנרגיה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם יולי 1, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 1, 2016 בדכ בשאלות האלה נתון שהתנועה במהירות קבועה, וזה לא נתון פה. כי אם הוא מאיץ אז העבודה תהיה גדולה יותר לדוגמה.זה לא נכון. בד"כ תאוצה לא רלוונטית בשאלות של אנרגיה.אני סימנתי -15000 אבל אחרי המבחן היו טענות אצל אנשים גרמו לי לחשוב על זה שוב פעם:אי אפשר לדעת כי לא מוגדר משטח חלק או לא, והוא חייב לנוע בגלל חיכוך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 1, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 1, 2016 - אם אין חיכוך אין לו דרך להגיע לציר הסיבוב והשאלה לא מוגדרת היטב. הוא גם לא מסתובב עם המשטח אם אין חיכוך. זו התחכמות מיותרת, לטעמי. - אני לא מבין את הטענה "הוא חייב לנוע בגלל חיכוך". בהתחלה הוא מסתובב עם המשטח בגלל החיכוך, זה מה שאפשר לנו לדעת את המהירות שלו.הוא לא נע בנקודת הסיום, אם זו הטענה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם יולי 3, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 3, 2016 - אם אין חיכוך אין לו דרך להגיע לציר הסיבוב והשאלה לא מוגדרת היטב. הוא גם לא מסתובב עם המשטח אם אין חיכוך. זו התחכמות מיותרת, לטעמי. - אני לא מבין את הטענה "הוא חייב לנוע בגלל חיכוך". בהתחלה הוא מסתובב עם המשטח בגלל החיכוך, זה מה שאפשר לנו לדעת את המהירות שלו.הוא לא נע בנקודת הסיום, אם זו הטענה.אמנם טעיתי רק בה, אבל התשובה לשאלה הזאת הייתה שהיא אפשר לדעת מהנתונים. גועל נפש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 4, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 WATבגלל שלא אמרו אם יש חיכוך או לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 4, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 תראה, במחשבה שנייה, יש איזהשהוא אספקט שהתעלמתי ממנו. של מערכות מסתובבות. :oops:בתיאוריה, אם מהירות הסיבוב גבוהה מידי ומקדם החיכוך נמוך מדי יש מצב שהאדם יעוף החוצה ופשוט לא יוכל להגיע למרכז.יכול להיות שלזה הם כיוונו, למרות ששוב, למה לתת שאלה עם נתונים מספריים אם אתה רוצה שלא יעשו חישוב.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם יולי 4, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 WATבגלל שלא אמרו אם יש חיכוך או לא?בדיוק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 4, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 כאמור, אם הם כוונו לעניין של מערכות מסתובבות ושהוא לא יכול להגיע למרכז גם אם הוא רוצה זה יותר לגיטימי, למרות שאני מסכים שזה קצת נמוךהייתה שאלה אחרת על מערכות מסתובבות או שזו הייתה היחידה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם יולי 4, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 כאמור, אם הם כוונו לעניין של מערכות מסתובבות ושהוא לא יכול להגיע למרכז גם אם הוא רוצה זה יותר לגיטימי, למרות שאני מסכים שזה קצת נמוךהייתה שאלה אחרת על מערכות מסתובבות או שזו הייתה היחידה?עוד אחת על קוריוליס ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 4, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם יולי 4, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 אז גם אתה לא הבנת מה המרצה ניסה להשיג פה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 4, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 4, 2016 לא, הבנתי. אפילו אמרתי פעמיים:בתיאוריה, יש מצב שהאדם יעוף החוצה ופשוט לא יוכל להגיע למרכז.כאמור, אם הם כוונו לעניין של מערכות מסתובבות ושהוא לא יכול להגיע למרכז גם אם הוא רוצה זה יותר לגיטימי, למרות שאני מסכים שזה קצת נמוך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם יולי 5, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2016 לא, הבנתי. אפילו אמרתי פעמיים:בתיאוריה, יש מצב שהאדם יעוף החוצה ופשוט לא יוכל להגיע למרכז.>כאמור, אם הם כוונו לעניין של מערכות מסתובבות ושהוא לא יכול להגיע למרכז גם אם הוא רוצה זה יותר לגיטימי, למרות שאני מסכים שזה קצת נמוך לא לא. התכוונתי לטריקיות בשאלה, כלומר למה זאת הייתה המטרה מלכתחילה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 5, 2016 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2016 המטרה כנראה הייתה שתחשבו אם האדם יכול להגיע למרכז בכלל ותבינו שצריך נתונים נוספים כדי לדעת זו לא השאלה ולא הניסוח שאני הייתי בוחר כדי להעביר את הנקודה הזו אם הייתי המרצה, אבל אני לא המרצה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.