מעבר לתוכן

הכנה במתמטיקה לפני תחילת הלימודים

Ron_itz

הודעות מומלצות

היי לכולם

אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב השנה, והחומר של 5 יחל מלפני 3 שנים לא שרד כל כך..

מישהו יכול להמליץ על דרך הכנה טובה לקראת ההתחלה? או שאולי עדיף לקחת את הקורס האינטרנטי של הטכניון ב-300 שח?

תודה לכולם :)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

השתמשתי בטקסטים והרצאות מפה:

http://ugportal.technion.ac.il/prep-tech/

לקחתי ספר הכנה לבגרות מהספרייה, פתרתי מדגמית תרגילים בנושאים רלוונטיים (חקירת פונקציות, נגזרות ואינטגרלים, אי שוויונים, מרוכבים, חזקות, לוגריתמים, טריגו).

אם הייתי יכול לחזור בזמן ולהמליץ לעצמי איך להתכונן, כנראה הייתי ממליץ לראות הרצאות של צנזור וצילג על חדו"א ואלגברה (בהתאמה). זמין ביוטיוב, גגלי. כנראה זה לא מתאים לכל אחד ואם תדעי את החומר מראש יכול להיות שתשתעממי בהרצאות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני גם לקחתי את הקורס האינטרנטי (מלפני שנתיים), ממליץ מאוד, גם נותן לך צ'אנס להכיר את המערכות של הטכניון (מתנט, מודל..)

כמה זמן לקח לך לעבור על כל החומר ובאמת לסיים אותו? חודש וחצי-חודשיים כולל שילוב של חצי משרה מספיקים?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני גם לקחתי את הקורס האינטרנטי (מלפני שנתיים), ממליץ מאוד, גם נותן לך צ'אנס להכיר את המערכות של הטכניון (מתנט, מודל..)

כמה זמן לקח לך לעבור על כל החומר ובאמת לסיים אותו? חודש וחצי-חודשיים כולל שילוב של חצי משרה מספיקים?

בערך חודשיים במקביל לחזרה בפיזיקה (עם הוידאו של מריו ליביו). נראה לי תספיקי בלי בעיה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...