Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 היי לכולם מתחילה באוקטובר ללמוד מדעי המחשב,רציתי לדעת איזה מעונות מומלצים מבחינת קירבה לפקולטה, תנאים נורמליים, מזגן בחדר וכו'..אם אפשר לציין מחיר שיוצא בסופו של דבר כולל ההוצאות הנלוות (חשמל, מים..) תודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 עייני בקישור: https://dorms.web.technion.ac.il/dorm-type/ ותשאלי שאלות ממוקדות על מידע שלא מופיע שם אני אישית הייתי בעזה, מאוד קרוב לפקולטה ולאולמן (ששם נמצאים אפילו יותר), אין מזגן, מטבחים, שירותים ומקלחות משותפים לבניין, היה הכי זול - כ-500 שקל לחודש ובלי תשלומים נוספים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 תודה על התשובה המהירה. אני האמת מחפשת משהו טיפה יותר מ500, ובתנאים טיפה יותר טובים כמו מזגן וכאלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 מה ההבדל בין נווה אמריקה למזרח חדש? מבחינת תנאים, ומיקום וכאלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 הייתי במזרח חדש תקופה קצרה אבל את נווה אמריקה לא יצא לי להכיר. לא יודע מה ההבדלים, במפה נראה שהמרחק די דומה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 ואיך במזרח חדש? חדרים גדולים? תנאים טובים? מזגן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 מזרח חדש אלה המעונות הכי טובים מבחינת איכות בניה, הם הכי חדשים ויש מזגן.לדעתי יש סיכוי קטן שתקבלי אותם בשנה הראשונה, אבל אם המחיר בסדר מבחינתך אז שווה לנסות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 זו בדיוק הייתה השאלה הבאה שלי... האם מה שמדרגים באחת מהעדיפויות זה בוודאות מה שמקבלים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 החדרים במזרח חדש מספיק גדולים, מכילים ארון, שולחן, מיטה ונשאר מספיק מרחב. מהחלון בחדר שלי היה אפשר לראות את הים. החיסרון היחיד שאני זוכר הוא שהמזגן מרכזי כך שצריך לתאם עם שאר הדירה לגבי הדלקתו, וקצת חבל אם הוא עובד סתם כי משלמים שם חשמל. המקררים אמנם גדולים מבעזה (=גוש תחתון) אבל משמשים 5 במקום 2, הרגשתי צפיפות. אולי זה בגלל שחברי לדירה דחפו לשם יותר מדי דברים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 רוב הסיכויים שלא תקבלי מזרח חדש אם אין סיבה מיוחדת (יש אנשים שחייבים מעונות עם מעלית לדוגמה...) יש הזדמנות לבקש מעבר לאחר הסמסטר מתחיל - אני הצלחתי להשתדרג ככה לרמה אחת מעלה (משופצים) ככל שצוברים יותר נק' אקדמאיות ככה גם יש עדיפות לקבלת סוג המעון שתבקשי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מאי 29, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 29, 2016 לדעתי המעונות הכי טובים למדמ"חניקים הם נווה אמריקה, ואם נרשמת מספיק מוקדם אז יש סיכוי שתקבלי אותם גם בסמסטר ראשון.מבחינת מה שציינת - יש מזגן בכל חדר, אבל החדרים קטנים יחסית לשאר המעונות (אבל הסלון גדול ביחס אליהם).את השכ"ד תמצאי באתר של המעונות, וחוץ ממנו משלמים גם על חשמל (אין חשבון מים).החשבון עצמו מתחלק במספר השותפים בדירה. יכולים להיות חודשים שתשלמי בהם 40, ויכולים להיות חודשים שתשלמי בהם יותר מ-100. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.