מעבר לתוכן

מעונות לסטודנטית חדשה למדמח

Ron_itz

הודעות מומלצות

היי לכולם

מתחילה באוקטובר ללמוד מדעי המחשב,

רציתי לדעת איזה מעונות מומלצים מבחינת קירבה לפקולטה, תנאים נורמליים, מזגן בחדר וכו'..

אם אפשר לציין מחיר שיוצא בסופו של דבר כולל ההוצאות הנלוות (חשמל, מים..)

תודה :)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עייני בקישור:

https://dorms.web.technion.ac.il/dorm-type/

ותשאלי שאלות ממוקדות על מידע שלא מופיע שם

אני אישית הייתי בעזה, מאוד קרוב לפקולטה ולאולמן (ששם נמצאים אפילו יותר), אין מזגן, מטבחים, שירותים ומקלחות משותפים לבניין, היה הכי זול - כ-500 שקל לחודש ובלי תשלומים נוספים.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מזרח חדש אלה המעונות הכי טובים מבחינת איכות בניה, הם הכי חדשים ויש מזגן.

לדעתי יש סיכוי קטן שתקבלי אותם בשנה הראשונה, אבל אם המחיר בסדר מבחינתך אז שווה לנסות

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

החדרים במזרח חדש מספיק גדולים, מכילים ארון, שולחן, מיטה ונשאר מספיק מרחב. מהחלון בחדר שלי היה אפשר לראות את הים. החיסרון היחיד שאני זוכר הוא שהמזגן מרכזי כך שצריך לתאם עם שאר הדירה לגבי הדלקתו, וקצת חבל אם הוא עובד סתם כי משלמים שם חשמל.

המקררים אמנם גדולים מבעזה (=גוש תחתון) אבל משמשים 5 במקום 2, הרגשתי צפיפות. אולי זה בגלל שחברי לדירה דחפו לשם יותר מדי דברים.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

רוב הסיכויים שלא תקבלי מזרח חדש אם אין סיבה מיוחדת (יש אנשים שחייבים מעונות עם מעלית לדוגמה...)

יש הזדמנות לבקש מעבר לאחר הסמסטר מתחיל - אני הצלחתי להשתדרג ככה לרמה אחת מעלה (משופצים)

ככל שצוברים יותר נק' אקדמאיות ככה גם יש עדיפות לקבלת סוג המעון שתבקשי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי המעונות הכי טובים למדמ"חניקים הם נווה אמריקה, ואם נרשמת מספיק מוקדם אז יש סיכוי שתקבלי אותם גם בסמסטר ראשון.
מבחינת מה שציינת - יש מזגן בכל חדר, אבל החדרים קטנים יחסית לשאר המעונות (אבל הסלון גדול ביחס אליהם).

את השכ"ד תמצאי באתר של המעונות, וחוץ ממנו משלמים גם על חשמל (אין חשבון מים).
החשבון עצמו מתחלק במספר השותפים בדירה. יכולים להיות חודשים שתשלמי בהם 40, ויכולים להיות חודשים שתשלמי בהם יותר מ-100.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...