Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 היי לכולם :) מתחילה באוקטובר ללמוד מדעי המחשב ונדרשת לבחינת סיווג בפיזיקה.1. לא הצלחתי להבין האם אני נדרשת לשני החלקים (מכניקה וחשמל) או רק מכניקה?2. אם חייב רק מכניקה, האם מומלץ בכל זאת לעשות גם חשמל, ומאיזה סיבה?3. חשבתי לקחת את הקורס של הטכניון בקיץ, שלושה ימים בשבוע. מישהו התנסה ויכול להגיד אם הוא טוב? אני מגיעה עם 0 רקע בפיזיקה.4. מה רמת הבחינה? שוב, לאחת שאין לה רקע בכלל.. תודה רבה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 1. זה תלוי במסלול שבחרת/תבחרי בו, תבדקי כאן: http://ugportal.net.technion.ac.il/files/2015/08/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9B%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%91%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94-1-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%92-%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%AA%D7%A9%D7%A2%D7%95doc.pdf לא יודע בקשר לשאר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 מדהים, תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 היי לכולם :) מתחילה באוקטובר ללמוד מדעי המחשב ונדרשת לבחינת סיווג בפיזיקה.1. לא הצלחתי להבין האם אני נדרשת לשני החלקים (מכניקה וחשמל) או רק מכניקה?2. אם חייב רק מכניקה, האם מומלץ בכל זאת לעשות גם חשמל, ומאיזה סיבה?3. חשבתי לקחת את הקורס של הטכניון בקיץ, שלושה ימים בשבוע. מישהו התנסה ויכול להגיד אם הוא טוב? אני מגיעה עם 0 רקע בפיזיקה.4. מה רמת הבחינה? שוב, לאחת שאין לה רקע בכלל.. תודה רבה :)1. תלוי מתי את עושה פיזיקה 1 ו2 לפי המומלצת שלך(או לפי הרצון שלך). את יכולה לדחות את הסיווג לפי זה. 2. מצד אחד כמה שיותר להוריד מעצמך לפני התואר, אם יש לך זמן, זה מבורך. מצד שני ללמוד לשניהם יכול להיות קצת עמוס בעיני. 3. אני עשיתי את הקורס של המכינה. לפני מאה שנה. בעיני הוא מומלץ כי הוא מכניס אותך למסגרת של חרישה. היה די נחמד לבלות את הקיץ בטכניון אם אין לך משהו יותר טוב לעשות לפני הלימודים כמו לעבוד או להינות מהחיים. מצד שני אפשר בהחלט ללמוד לבד, אם את בנאדם שמסתדר בלי מסגרת ומתארגנת על כל החומר הדרוש. - למשל יש הרצאות בוידאו, יש ספר בחינות של המכינה( אפשר למצוא עד שניה ממישהו שהיה שם. ובאותה הזדמנות לצלם מחברת של מישהו שעשה את הקורס של המכינה זה גם נחמד), יש ספר של יורם אשל +ספר פתרונות. 4. הבחינה לא קשה, בטח ביחס למה שאת הולכת ללמוד בהמשך. אבל כן צריך לחרוש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Ron_itz פורסם מאי 28, 2016 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 תודה על הפירוט :)לפי התשובה שלך הבנתי שאני אצטרך את שני החלקים של בחינת הסיווג?כי על פי הקישור שבתגובה הקודמת, כתוב לי שאני צריכה רק מכניקה (חלק אחד). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מאי 28, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 28, 2016 אין לי כח לקרוא בפידיאף. אבל עשיתי מזמן יתכן שהחוקים השתנו. אה באמת נזכרתי שמדמח כבר לא חייבים לעשות פיזיקה 2 בתואר אז בטח לכן לא צריך את סיווג חשמל... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מאי 29, 2016 דיווח שיתוף פורסם מאי 29, 2016 1. למדמ"ח צריך רק מכניקה (חוץ מהנדסת מחשבים ומדמ"ח-פיסיקה).2. אין טעם לעשות חשמל, אלא אם כן יש לך זמן מיותר לפני הלימודים וגם זה מעניין אותך במיוחד. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה לעשות חשמל, היא שאת ממש סולדת מכימיה או מביולוגיה, ואז כדי לסגור את שרשרת הקורסים המדעיים תצטרכי לקחת פיסיקה 2 או 2ממ'.3. הקורס אמור להיות טוב, אבל הרבה אנשים עם אפס רקע בפיסיקה למדו מההרצאות של מריו ליביו ביוטיוב או ב-interlect. בנוסף עם לפתור תרגילים מבחינות סיווג ישנות זה אמור יותר מלהספיק.4. הרבה יותר קלה מכל בחינה שתראי אחר-כך בטכניון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.