riovelo פורסם דצמבר 12, 2015 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 12, 2015 שלום, איך אני מביא לידי ביטוי את העובדה שמספר התווים במילה הוא גמיש, ואת העובדה שמספר המילים בטקסט יכול להיות גדול ביותר?אשמח לעזרה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם דצמבר 12, 2015 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 12, 2015 שים לב שלא אכפת לך ממספר המילים בטקסט כי אתה מטפל בכל מילה אחת-אחת ומוציא שגיאה אם המילה שקלטת היא לא פאלינדרום. וגם נתון שגודל המילה חסום ב25 תווים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם דצמבר 13, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 13, 2015 שים לב שלא אכפת לך ממספר המילים בטקסט כי אתה מטפל בכל מילה אחת-אחת ומוציא שגיאה אם המילה שקלטת היא לא פאלינדרום. וגם נתון שגודל המילה חסום ב25 תווים.ידוע. השאלה שלי היא איך אני מביא את אלה לידי ביטוי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם דצמבר 13, 2015 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 13, 2015 על ידי בדיקה האם כל מילה בנפרד היא פאלינדרום. מה ניסית לעשות עד כה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.