right21 פורסם ספטמבר 30, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 30, 2015 אני מנסה לבנות מערכת עבור סמסטר א' עם המקצועות: אלגברה א', אינפי 1מ, מבוא למדעי המחשב מ', פיזיקה 1מ', מערכות ספרתיות. מכיוון שאני עתודאי, רק היום קיבלתי את האפשרות בכלל להיכנס למערכת ובגלל זה המון אפשרויות היו כבר תפוסות. הבעיה שלי היא עם מערכות ספרתיות, יש רק הרצאה אחת והיא נופלת לי תמיד על משהו אחר, לכן נרשמתי בכל מקרה (כי לא היית לי אף ברירה אחרת) ואז כל השבוע מסתדר חוץ מפעם אחת שאינפי ומערכות ספרתיות יוצאות בדיוק יחד. והתקווה שלי היא שאני אלך להרצאה אחרת של מערכות ספרתיות, שאני לא רשום אליה.הבנתי שאין ממש חשיבות למערכת חוץ מלעניין שזה הרשמה למבחן (ואם במידה ופתאום יש עומס מטורף ויבואו לקרוא שמות אז רק מי שרשום יישאר), אבל אני תוהה אם זה לא מפריע לשום דבר אחר במהלך השנה?כלומר, אין שיעורי בית או עבודות שצריך להגיש? או אולי אפילו בחנים באמצע הסמסטר? ככה שאיך זה בדיוק עובד אם אני הולך להרצאה/מתרגל שאני בכלל לא רשום אליהם? למי אני מגיש? מקווה שמישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בכל הבלגן. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ספטמבר 30, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 30, 2015 לרוב מגישים ש"ב בתאים וקבוצת התרגול לא חשובה.גם אם היא חשובה, תגיד לתא של קבוצת התרגול/הרצאה שאתה רשום אליה. אבל תמשיך ללכת למה שנוח לך.במבחן אין הבדל וכולם מחולקים רנדומלית לכיתות בלי קשר לאיזו הרצאה או תרגול הם רשומים אליו.חוץ ממעבדות וקורסי ספורט, אין לזה *כמעט* שום משמעות במהלך הסמסטר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
right21 פורסם ספטמבר 30, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 30, 2015 לרוב מגישים ש"ב בתאים וקבוצת התרגול לא חשובה.גם אם היא חשובה, תגיד לתא של קבוצת התרגול/הרצאה שאתה רשום אליה. אבל תמשיך ללכת למה שנוח לך.במבחן אין הבדל וכולם מחולקים רנדומלית לכיתות בלי קשר לאיזו הרצאה או תרגול הם רשומים אליו.חוץ ממעבדות וקורסי ספורט, אין לזה *כמעט* שום משמעות במהלך הסמסטר. רגע זאת אומרת ששיעורי הבית זהים לכל הסטודנטים בלי קשר למתרגל שהם הולכים אליו? (אם אני עם מתרגל מסוים ומישהו עם מתרגל אחר, שנינו עדיין נקבל את אותם שיעורי הבית באותו היום?)ומבחנים הכוונה גם לבחנים? (אם יש כאלו) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ספטמבר 30, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 30, 2015 רגע זאת אומרת ששיעורי הבית זהים לכל הסטודנטים בלי קשר למתרגל שהם הולכים אליו? (אם אני עם מתרגל מסוים ומישהו עם מתרגל אחר, שנינו עדיין נקבל את אותם שיעורי הבית באותו היום?) כן. ומבחנים הכוונה גם לבחנים? (אם יש כאלו) כן 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.