מעבר לתוכן

כמה שאלות מסטודנט לשעבר שנזרק ומתכנן לחזור

Borrachinha

הודעות מומלצות

אולצתי לעשות הפסקת לימודים בטכניון ב 2011 אחרי 3 סמסטרים גרועים בהנדסת תוכנה (ציונים סבבה בראשון, בשני רק אחד טוב השאר נכשל, בשלישי לא ניגשתי לשום דבר). מאז עברתי לאוניברסיטת חיפה בחוג למתמטיקה כמה שנים.

• עשיתי המון קורסים עם ציונים טובים באוני' שהם קורסים שאצטרך לקחת בטכניון. האם צריך לחזור עליהם או שאוכל להעביר אותם איכשהו?
  • האם יש בכלל סיכוי לקבל מעונות בטכניון לסטודנט שנזרק וחוזר אחרי כמה שנים? באוניברסיטה למשל כבר לא נותנים לי מעונות כי אני בשנה רביעית עכשיו והייתי אמור לסיים תוך 3 שנים. האם בטכניון יתייחסו אלי כסטודנט ותיק ולא ייתנו לי מעונות?
  • אם אני אנסה להתקבל לפקולטה מסויימת דרך סכם+פסיכומטרי, האם אוכל להעביר או להשתמש בציונים של קורסים שעשיתי באוניברסיטה?
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מה ששומנינה. לא סביר שיתנו לך משהו על בסיס סכם+פסיכו בהתחשב ברקע האקדמי הנרחב שלך.    אם הציונים שלך טובים, הייתי מנסה לסגור את התואר בחיפה ואז אולי לנסות לקמבן את עצמך לתואר שני בתעו"ן (או כל פקולטה שתקבל אותך) אצל מנחה שצריך מתמטיקאי\מתכנת. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה לסיים תואר ראשון במקום שונה מאונ' חיפה.

מה שרציתי זה להמשיך את התואר ראשון בטכניון במקום בחיפה. מעונות זה פלוס גדול כי אין לי כסף לדירה ועכשיו באוני' אין לי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ולא באמת כיף בטכניון

you dont say?!

אולי לא כיף שם, אבל אני מתגעגע לכמה דברים:

1.היו שם מקומות שאפשר לשבת וללמוד או לעבוד עם אנשים עד שעות מאוחרות. פה באוניברסיטה יש עוצר אחרי שעה 8 והספריה נסגרת עוד יותר מוקדם.

2.נוח יותר להגיע באוטובוס

3.יש דירות שמתאימים לסטודנטים במרחק הליכה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...