MichaelSho פורסם ספטמבר 23, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 23, 2015 אני מתחיל ללמוד בסמסטר חורף הקרוב, הנדסת תוכנה, עתודאי.יש לי פטור מאנגלית והמליצו לי להקדים את פיסיקה 1מ' לסמסטר א' בגלל שקורס מבוא לתכנות מערכות בסמסטר ב' עמוס מאוד וכדאי להוריד טיפה מהעומס בסמסטר הזה. בסמסטר א' אני אצטרך לאמץ הרגלי לימוד שונים ולהוסיף עוד קורס מעבר לחובה נראה לי מוזר, אבל אני לא רוצה להעמיס על עצמי בסמסטר ב'.עוד נקודה היא שסיימתי השנה את הבגרות במדמ"ח, עם פרוייקט באסמבלי, ואמרו לי שזה רקע סביר למבוא למדמ"ח, אז אולי הקורס יהיה לי טיפה יותר קל. אם אני מקדים פיסיקה 1מ' המערכת בחינות שלי נראית ככה:פיזיקה 1מ' - 25.1מערכות ספרתיות - 29.1אלגברה א' - 3.2אינפי 1מ' - 10.2מבוא למדמ"ח מ' - 16.2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ספטמבר 23, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 23, 2015 מבוא למדמ"ח אמור להיות לך יחסית קל (אם כי נסיון באסמבלי לא ממש יעזור לך. אולי רק באת"ם בסמסטר 2).אני זוכר שכשלקחתי פיסיקה 1מ (לפני כשלוש שנים) עתודאי העיד בפניי שכל העתודאים מקדימים פיסיקה 1מ לסמסטר ראשון. גם בלי קשר, אני מכיר לא מעט שהקדימו והיו מרוצים מזה.יש סיכוי שהקורס נהיה קצת יותר קשה מאז שלקחתי, כי בזמנו המבחן היה אמריקאי, ועכשיו הוא לא (או שביטלו את זה? אם למישהו יש מידע מעודכן הוא מוזמן להגיב).בכל מקרה, הנה משהו שיכול לעזור לך להחליט:מהמומלצת של סמסטר 1 הקורסים שישאבו לך את מרבית הזמן הם השניים המתמטיים.לכן אם יש זמן פנוי, אתה יכול להציץ קצת בוידאו של הקורסים האלה. אם אתה מרגיש שקל לך להבין את החומר, אז כנראה שאתה מאלה שיסתדרו יותר טוב בקורסים האלה, ואז אין צורך לחשוש מלהקדים פיסיקה 1מ.רק הערה קטנה - מתמטיקה לא לומדים מסרטונים. אם אתה רוצה לוודא שאתה באמת מבין, תנסה לפתור את תרגיל הבית הראשון. (בעצם, יש קורסים שבהם הגליון הראשון קל במיוחד, ואני לא זוכר אם זה ככה בשניים האלה. אם הוא קל אז תנסה גם את השני.)עריכה:למקרה שתרצה, הנה ההרצאות של אינפי 1מ (צולמו באביב האחרון):http://panoptotech.technion.ac.il/Panopto/Pages/Sessions/List.aspx#folderID=%22ba7d8149-8518-460d-a74e-37eeb7e67958%22את ההרצאות של אלגברה א' אני מאמין שתמצא לבד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Borrachinha פורסם ספטמבר 25, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 25, 2015 אני לא הקדמתי פיסיקה 1מ בסמסטר ראשון שלי ועד היום אני מתחרט זה גם ככה חומר של תיכון פיסיקה 5 יחידות (מכניקה) רק ברמה יותר גבוהה. מת"מ ואת"מ יהרגו אותך בסמסטר ב' אז עדיף להקדים את הפיסיקה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
MichaelSho פורסם ספטמבר 25, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 25, 2015 תודה לכם,פיסיקה 1מ' הוא גם מקצוע שבו אפשר להגיע להרצאה ותרגול שאליהם אני לא רשום?או שכדאי להתאים את המערכת לפי קבוצת התרגול ששייכת להרצאה אליה אני נרשם?השאלה גם רלוונטית לקורסים אחרים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ספטמבר 25, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 25, 2015 בכל קורס אתה יכול להגיע לכל הרצאה ולכל תרגול (וכמובן שמומלץ להגיע דווקא למה שנוח לך, ולא למה שנרשמת אליו).יש יוצאי דופן נדירים בהם יש בדיקת שמות, כמו קורסים בכיתת הוידאו, או כיתות סופר-עמוסות באינפי (אלה רק דוגמאות למקרים בהם זה יכול לקרות, לרוב גם אז זה לא יקרה).כל זה לא מתייחס לקורסי ספורט, בהם מקפידים על זה.שים לב שבאינפי מגישים את הש"ב לתא שעליו רשום מספר התרגול שלך. כנראה שלא באמת בודקים האם זה התרגול שאליו נרשמת, אבל בכל זאת כדאי לשים שם את הש"ב (ככה קל לזכור).הנה אתר נוח לבניית המערכת: http://choicefreak.appspot.com/יש גם תוכנה לבניית המערכת בשם UDonkey (הפסיקו לעדכן אותה, אבל יש סיכוי שהיא עדיין עובדת).לי אישית התוכנה הייתה יותר נוחה בסמסטרים הראשונים, בגלל שאפשר לקבל שם את כל המערכות האפשרויות תחת אילוצים מסוימים שאתה קובע. בהמשך התואר אין לך הרבה (או לפעמים בכלל) בחירה לגבי שעות ההרצאה ותרגול, ולכן הפיצ'ר הזה הפך ללא רלוונטי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
MichaelSho פורסם ספטמבר 29, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 29, 2015 כרגע זו המערכת שבניתי, הרצאה של מערכות ספרתיות לא בזמן אידאלי בגלל התרגול שמתקיים בבוקר יום ג' בבאינפי 1מ'.אני מניח שאחרי מעבר בין כמה מרצים ומתרגלים היא תשתנה.http://i.imgur.com/tA7zxwY.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם ספטמבר 29, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 29, 2015 נראה לי ניר קציר ירצה ספרתיות שלישי חמש וחצי עד הקבר. תימנע עד כמה שאפשר מתרגולים\הרצאות בשמונה לפנות בוקר. וכמו שאמרו לפניי, הסוד להצלחה הוא לטחון תרגילים ומבחנים. עד בחני האמצע תהיה תחושה של אמריקאן פאי ואז יבוא הבולבול הגדול. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.