dende4 פורסם ספטמבר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 אשמח אם תוכלו לסייע לי להוכיח כי סכום כל האיברים בשורה n במשולש פסקל שווים ל- 2 בחזקת n תוך שימוש במקדם הבינומאלי ובאינדוקציה מתמטית ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 אשמח אם תשתמש בחיפוש, כי הזכרון שלי הוא לא מה שהיה פעם, ויום אחד אני כבר לא אזכור שפתרתי את זה כבר סתם, אל תקח אותי קשה. הנה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם ספטמבר 16, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 אשמח אם תשתמש בחיפוש, כי הזכרון שלי הוא לא מה שהיה פעם, ויום אחד אני כבר לא אזכור שפתרתי את זה כבר סתם, אל תקח אותי קשה. הנה.אתה גאון?תודה רבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 אני זקן וכבר הרבה זמן בפורוםעל לא דבר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם ספטמבר 16, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 אני זקן וכבר הרבה זמן בפורום על לא דבר.בנוסף למה שהזאת אמרה בשרשור- באמת צריך אינדוקציה לטכניון? כי בתיכון לא עברו איתנו על זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 התיכון שלכם פישל :nono:...זה כנראה תלוי פקולטה, אבל ממה שאני זוכר מתואר ראשון בפיזיקה אינדוקציה הופיעה רק בשוליים (כהסבר להוכחות באלגברה 1מ' ואלגברה מודרנית, ואולי גם בחדו"א או קורס מתמטי אחר מתישהוא), לא כטכניקה שממש נבחנו עליה.ייתכן שבמדמ"ח וחשמל המצב שונה, ודי בטוח שהוא שונה במתמטיקה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dende4 פורסם ספטמבר 16, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 התיכון שלכם פישל :nono:...זה כנראה תלוי פקולטה, אבל ממה שאני זוכר מתואר ראשון בפיזיקה אינדוקציה הופיעה רק בשוליים (כהסבר להוכחות באלגברה 1מ' ואלגברה מודרנית, ואולי גם בחדו"א או קורס מתמטי אחר מתישהוא), לא כטכניקה שממש נבחנו עליה.ייתכן שבמדמ"ח וחשמל המצב שונה, ודי בטוח שהוא שונה במתמטיקה.זה לא התיכון, זו מערכת החינוך. הורידו את זה במיקוד בטענה שה כ"כ טכני שהתלמידים לא יודעים מה הם עושים. כדאי אז לדעת את זה? למה ההוכחות שם נראות מפחידות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 16, 2015 אני חושב שכדאי לדעת את זה. מה גם שזה תמיד אותו עיקרון ולא הכי מסובך. מראים שטענה נכונה עבור k=1 (הכי קל). אח"כ מניחים שהיא מתקיימת עבור k=n ומראים שנובע שהיא מתקיימת גם עבור k=n+1.השאר (הדרך) זו אלגברה שתעשה כמותה או דומה לה בכל קורס בטכניון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.