float פורסם ספטמבר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 14, 2015 למדתי בעברי הנדסאי תוכנה ואני כרגע רוצה ללמוד לבד ראייה ממוחשבת, אשמח אם תעזרו לי :)הורדתי מדריך ובמדריך נאמר 2D points (pixel coordinates in an image) can be denoted using a pair of values,x = (x, y) ∈ R2אני אשמח אם תעזרו לי בתור אחד ששכח קצת מתמטיקה :)מי מה שהבנתי תמונה שיש לה 2D כל נקודה מיוצגת על ידי צמד מספרים שניתן לייצג אותם על ידי הייצוג הבא: x = (x, y) ∈ R2אני יודע שהסימן ∈ זה אומר שהזוג ערכים בעצם שייכים לקבוצה R2 מה זה אומר בעצם? אשמח אם תסבירו לי בהסבר פשוט ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 14, 2015 R2 היא קבוצת כל הוקטורים הדו ממדיים שמורכבים ממספרים ממשיים. זה מרחב וקטורי, אם נדייק.למרחב וקטורי יש כל מיני תכונות מתמטיות, לא ברור עד כמה הן רלוונטיות לך כרגע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
float פורסם ספטמבר 14, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 14, 2015 R2 היא קבוצת כל הוקטורים הדו ממדיים שמורכבים ממספרים ממשיים. זה מרחב וקטורי, אם נדייק.למרחב וקטורי יש כל מיני תכונות מתמטיות, לא ברור עד כמה הן רלוונטיות לך כרגע.יש משמעות לאות R? ואם כן למה הוא בריבוע? בגלל שכאילו הוא מייצד קבוצות של נקודות במרחב דו מימד? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 14, 2015 כן. R=Real, ממשי. ה"ריבוע" הוא לא במשמעות הנפוצה (R*R) אלא מציין שמדובר בוקטור ממשי שהמימד שלו 2 (שני מספרים). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
float פורסם ספטמבר 14, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 14, 2015 אודי אתה מלך :) עכשיו הבנתי! זאת אומרת שאם הייתי רוצה ליצור וקטור שמייצג תלת מימד לדוגמא אז הייתי עושה x, y,d) ∈ R3) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 14, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 14, 2015 אכן כן. (x,y,z) (אם x,y,z מספרים ממשיים) הוא וקטור ב-R3. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.