RivkaRoje6 פורסם ספטמבר 5, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 5, 2015 שלום לכם :)מצורפת שאלה והפתרון שלה ...לא הבנתי את החלק של " המתקף הזוויתי ) mg*b*sinq אנחנו לא אמורים לדעת את המיקום של מרכז המסה ?( אני חשבתי שצריך לעשות mgsin כפול המרחק של מרכז המסה מהנקודה P (מי אמר שזה דווקא b ) תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 5, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 5, 2015 א. הנושא של תנועת גוף קשיח כבר לא בסילבוס של פיסיקה 1. אז אם את באמת עושה פיסיקה 1 ולא 1מ' - את לא אמורה לדעת איך לפתור את השאלה הזו. לא למדתם. אפשר לזהות שהשאלה היא שאלה בנושא תנועת גוף קשיח לפי הגוף הלא נקודתי שאינו מורכב ממסות נקודתיות שיש לך פה.ב. כפי שנתון בשאלה, ציר הסיבוב פה הוא קבוע ואינו מרכז המסה. ולכן מומנט הכח הרלוונטי (מה שנקרא פה "מתקף זוויתי") הוא המומנט סביב ציר הסיבוב, לא המומנט סביב מרכז המסה (שהוא אפס, אגב - מרכז המסה הוא מרכז הדיסקה, מכיוון שהדסקה בצפיפות אחידה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
RivkaRoje6 פורסם ספטמבר 6, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 6, 2015 כן אני מפיסקה 1 אפשר עוד שאלה ...אני לא זוכרת שלמדנו על שדה מגנטי בקורס ...באחת השאלות היה צריך להסיק שבגלל השדה המגניטי פועל במקביל לכיוון התנועה אז הוא לא מפעיל כוח ...האם זה בסילבוס שלנו ? צריכים לדעת את זה ? המון תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ספטמבר 6, 2015 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 6, 2015 עד כמה שאני יודע לא. גם יצא מתישהוא.שדה חשמלי כן בסילבוס, שדה מגנטי לא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.