reuven5 פורסם יולי 21, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2015 היי חברים אני סיימתי שנה ראשונה ואני צריך לעשות קורס אחד באנגלית ותאמת לא בא לי עלהקורס בטכניון אז אני מעדיף ללמוד ולעשות מבחן אמיר יש למישהו מושג ממקור אמין עד איזה סמסטר צריך לסיים עם האנגלית אני שמעתי עד סמסטר 4 ונשמע קצת תמוה תודה לכל העוזרים ובהצלחה במבחנים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יולי 21, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2015 למה זה נשמע תמוה?בכל מקרה צריך לסיים עם זה כמו שאמרו לך, עד הסמסטר הרביעי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
reuven5 פורסם יולי 21, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2015 כולל סמסטר רביעי או הכוונה עד סוף השלישי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יולי 21, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2015 כולל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
reuven5 פורסם יולי 21, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2015 מעולה עזרת לי מאוד מאוד תאמת נרגעתי קצת תודה רבה ואחלה ערב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם יולי 21, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2015 זה לא שיעיפו אותך אם לא תסיים. מקסימום תהיה לא תקין אקדמית שזה לא אומר כלום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יולי 21, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 21, 2015 אני רק אענה על השאלה המקורית שלך:"המקור האמין" לכל דבר בטכניון זה התקנון (חלק מהקטלוג). אפשר תמיד למצוא קטלוג מעודכן ב-UG.ציטוט מתוך סעיף 1.3.3 שם:סטודנט שלא השלים את דרישות הלימודים באנגלית עד תום ארבעת הסמסטרים הראשונים ללימודיו בטכניון יוגדר כסטודנט ב"מצב אקדמי לא תקין". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.