littlerunaway פורסם יולי 10, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 10, 2015 אז עשיתי את הקורס הסמסטר האחרון. הקורס היה סביר אבל עכשיו יש לי תחושה שלא כדאי לי לעשות את המבחן. שמעתי דברים שהמבחן ממש קשה וכו'. בעיקרון, אני די מתחרטת שעשיתי את הקורס בכלל אבל הבנתי את זה מאוחר מדי בסמסטר.הייתי מחליטה לא להיבחן, הבעיה שזה משאיר אותי עם מעט מאוד נק' לסמסטר הנוכחי. 8 נק' ואולי עוד 3 על קורס שאני אולי אבחן רק במועד ב' (תכן לוגי, לא למדתי בכלל במהלך הסמסטר).זה ממש לא קורס שבא לי לחזור עליו ואני לא רוצה להיתקע עם 70 (שבת'כלס, זה מה שנראה לי שאני הולכת לקבל). מה אתם חושבים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יולי 10, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 10, 2015 השמועה אומרת שקל ללמוד את תכן מאפס תוך זמן קצר (לפחות אם יש מישהו שממקד אותך באיזה סוגי שאלות יש וכו').לגבי OOP, אני גם חושב שהמבחן די קשה, אבל ההחלטה תלויה בכמה את יכולה להשקיע בללמוד למועד ב'. עם מספיק זמן ומספיק פתירת מבחנים תתחילי לראות שהרבה שאלות חוזרות על עצמן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.