reuven5 פורסם יולי 7, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 7, 2015 היי ערב טוב, התרגיל הזה קצת מציק לי אני לא סגור איך לפתור כהלכה. אני מבין שהמשטח רמה\קו גובה ניצבים לגראדינט אבל אני מנסה לחלץ משו ולא מצליח אשמח לעזרה או כיוון פיתרון תודה ובהצלחה בחדוא ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 7, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 7, 2015 תחושת הדה ז'ה וו מכה ולאחר חיפוש קצר מסתבר שאכן כבר פתרתי את השאלה הזו ביומיים האחרונים.שאלה מס' 2 בשרשור הזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
reuven5 פורסם יולי 8, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 8, 2015 המון תודה לא שמתי לב שכבר היה פוסט כזה. אחלה יום נטול דה ז׳ה וו. ;-) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יולי 8, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 8, 2015 למה, דה ז'ה וו זה נחמד. זו בדיוק התחושה שאתה רוצה להתקל בה בזמן מבחן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.