אני1 פורסם נובמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 19, 2012 לא מבין מה לא נכון.. אני גוזר את F ומקבל 2v-6 כש- v=13 עצות? http://i.imgur.com/3wWmI.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Odysseus פורסם נובמבר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 22, 2012 מקווה שזה עדיין רלוונטי. בכל מקרה, מדובר פה על קצב שינוי צריכת הדלק של המכונית בזמן. כלומר את F צריך לגזור לפי משתנה t. ולכן צריך להשתמש בכלל השרשרת לפי משתנה יחיד (בהמשך הקורס יש כלל השרשרת עבור n משתנים מכל הצורות). אפשר לעשות זאת פורמלית\רגרוזית אבל ניתן לחשוב על V כפונקציה של t וכל פעם שתגזור את V תכפיל אותה בנגזרת הפנימית, וזה מה שחסר לך בפתרון שלך. צריך לזכור שהנגזרת של V לפי t היא לא אחר מאשר a, והיא נתונה לך בזמן t אפס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני1 פורסם נובמבר 23, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 23, 2012 תודה, מסתבר שיש פתרון ברשת וזה לא כמו שהצעת (או שחשבתי) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.