speed42 פורסם יוני 24, 2015 דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2015 מישהוא מכיר את הקורס? איך הרמה? אני בלי רקע באיגרוף אבל מעוניין ללמוד.. חשבתי שכדי באמת להתקדם קצת צריך יותר מפעם בשבוע... יש מצב שיתנו לי להגיע פעמיים בשבוע בלי רקע בכלל ? פעמיים זה מחייב להיות בנבחרת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם יוני 24, 2015 דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2015 כנראה שתצטרך להירשם לנבחרת, אבל עד כמה שאני יודע הנבחרת לא באמת מתחרה אז אין לזה משמעות. תבוא ותבקש יפה מהמאמן. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
speed42 פורסם יוני 24, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 24, 2015 תודה :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
LmdL פורסם יולי 13, 2015 דיווח שיתוף פורסם יולי 13, 2015 הייתי כמוך חדש, ללא רקע (כמעת). יש 3 קבוצות ומאמן מחלק את כולם לפי הקבוצות בתחילת סמסטר: מתחילים, מתקדמים ונבחרת. כמו שנאמר - נבחרת לא מתחרה מחוץ לטכניון. (חוששים על ראשים של הסטודנטים כנראה). מתחילים ומתקדמים באים פעם אחת בשבוע, נבחרת - פעמיים. מתחילים לומדים בסיס - עמדה, התחמקויות, מכות (ישרות, אפרקט, מכת וו) בתחילת סמסטר ועובדים על שקי אגרוף לקראת סוף סמסטר. בסוף הסמסטר (2-3 פגישות) יש גם קרבות אמיתיות בין סטודנטים מתחילים.מתקדמים חוזרים בקצרה על מכות בסיסיות בתחילת הסמסטר, אחרי זה עובדים על נתחמקויות ומכות בזוגות, לקראת סוף סמסטר - עבודה על שקי אגרוף וקרבות מול מתקדמים אחרים ולקראת סוף סמסטר - קרבות מול נבחרת.נבחרת אחרי שבועיים מתחילת סמסטר עוברת לשקי אגרוף ומאמצע עד סוף סמסטר - קרבות מול סטודנטים אחרים בנבחרת וקצת ממתקדמים.מנסיוני האישית - ללא רקע בסמסטר ראשון אין סיכוי להיות בנבחרת, אתה גם לא צריך את זה. פעם בשבוע מספיק - ללמות כמה מכות ועמידה - ואתה יכול לתרגל מול המראה בבית כמה שאתה רוצה.סמסטר השני תוכל להיות כבר במתקדמים - וכמו שרשמתי יש קרבות בין מתקדמים ונבחרת, כך שתדעה בדיוק אם אתה רוצה להמשיך לנבחרת בסמסטר השלישי.בכלל, המאמן לא טיפש כדי לשים אנשים לא שווים בקרב. אם אתה לא ברמה של הנבחרת בזמן שאתה במתקדמים - תתאגרף מול מתקדמים כמוך. אם הרמה שלך תהיה יותר גבוה המאמן יכול לשים אותך מול אחד מנבחרת כדי לראות איך אתה מסתדר.אני אישית הייתי סמסטר אחד בתמחילים, סמסטר שני במתקדמים ואז שנתיים בנבחרת. עכשיו אני כבר מסיים תואר שני ולא התאמנתי 3 שנים מאז ושוקל לחזור. בכל מקרה - קורס ששווה לקחת אותו והוא באמת ברמה די גבוהה. בנבחרת (בזמני) היו 2 אלופי איר מאוקראינה במשקל קל.אני חוזר ומדגיש - אף אחד לא בא להרביץ לך. אם אתה לא באותה רמה כמו הבן זוג לקרב, מאמן ישים לך בן זוג אחר. סה"כ בסמסטר ראשון תלמד עמידת מוצא ומכות בסיסיות וקצת קרבות בסוף, כדי שתבין אם זה מתאים לך.לקראת שיעור ראשון אני ממליץ כבר להביא (למרות שמאמן יגיד להביא לשיעור הבא) 2 דברים: 1. מגיני ידיים (רצועות כאלה) ומגן שיניים. שניהם ניתן לקנות בכל חנות ספורט (נראה לי יש בגרנד קניון). אני ממליץ גם לקנות חבל גומי (מה שיש שם לא משהו. בנוסף כל פעם אתה עשוי לקבל חבל אחר וצריך להתרגל עליו).בהצלחה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.