Keves פורסם יוני 11, 2015 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2015 (למען הסר ספק, לא מדובר בטרולינג, אלא בעתודאי צעיר שרוצה לנצל את כל הנוחות הנפלאה שיש למעונות עזה להציע)לא עשיתי אף פעם כביסה, ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך זה עובד.(מה השלבים, מי נגד מי וכו')אם זה יהיה מותאם אישית למכונות שיש במעונות זה יהיה נהדר, אבל לא חובה.תודה רבה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם יוני 11, 2015 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2015 מפרידים לבנים וצבע.הולכים למכונה, מכניסים את הבגדים למכונה.הולכים למסך, עוקבים אחרי ההוראות (תבוא עם תעודת סטודנט וכרטיס אשראי בהתחלה).תבחר באפשרויות עם נוזל ומשהו כמו 60 מעלות, אפשר גם פחות אם הבגדים לא מאוד מלוכלכים.אח"כ תשים הכל במיבש ושוב גש למסך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יוני 11, 2015 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2015 המעלות צריכות להיקבע לפי מה שאתה מכבס, תסתכל על התוויות. כך גם החום של המייבש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם יוני 11, 2015 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2015 צבעוני ב30 מעלות. אם זה מלוכלך במיוחד 40. בגדים לבנים לחוד ב60. אם יש משהו מסריח במיוחד כמו מגבת או חולצות ספורט אפשר גם 60אבל לא מעורבב עם הלבן. בגד חדש תכלס בפעם הראשונה רק עם דברים כהים למקרה שיוריד צבע ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם יוני 12, 2015 דיווח שיתוף פורסם יוני 12, 2015 תכלס אם אתה בן אז אין לך בגדים רגישים. כל עוד יש לך רק בגדים שעברו כבר כמה כביסות אז אין סכנה שיצא צבע ואפשר לשים לבן וצבעוני יחד (זה מה שאני עושה). בנוגע לכביסה, קודם כל דע שיש אתר שמראה את מצב המכונות,https://app.laundro-smart.com/Forms/frmMain.aspxואפשר גם להזמין מקום (למרות שזה לא הכי פרקטי).יש בחדרי הכביסה גם נוזלי כביסה שאפשר לשים אוטומטית (אבל זה לא תמיד עובד, כשזה עובד לדעתי זה שימושי). בסך הכל יש לך שם אפשרות ל30-60 מעלות. אם אתה רוצה להיות בטוח שלא יהרסו דברים (ואין לך לכלוך מיוחד) אז 30 מעלות זה סבבה, אבל אני אישית שם (בלי לקחת אחריות) 60 מעלות על הכל.לאחר הכביסה יש לך שם מייבש, כאן זה יותר בעייתי ואם תשים בגדים חדשים במייבש בעצמה גבוהה הם יכולים להתכווץ. אם הבגד כבר משומש אז אפשר לשים ל30 דקות בחום הגבוה, אחרת צריך יותר זמן בחום נמוך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Keves פורסם יוני 15, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 15, 2015 תודה רבה :mrgreen:בסוף זה היה די פשוט (לבחור כמה מעלות במחשב הסמוך, ואז פשוט לגשת למכונה וללחוץ על הכפתור העגול הגדול. אותו דבר עם המייבש) וגם נגמר בשלום. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.