Dodo פורסם אפריל 5, 2015 דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2015 צריך הכוונה בשאלה 2 למרות ההבהרות. נראית כמו סתם שאלה מעצבנת אבל בגלל חוסר הניסיון שלי עם הוכחות כאלה קצת קשה לי להבין למה התכוון המשורר. בעצם, v1, v2 יכולים מלא זוגות אינדקסים i, k כך שיתקבלו איברי הקבוצה אבל לא נראה לי שזאת הכוונה.ללא שם.bmp ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם אפריל 16, 2015 זה לא ברור לי עד הסוף, אבל אני חושב שאתה צריך לפתור כמו בדוגמא שנתנו בנקודה החמישית.אני חושב שאפשר לפתור את זה בשלבים: קודם כל לראות מה תקבל באיבר הראשון כשתתחשב בכל דרגות החופש שיש לך, ואז תשליך את זה על האיבר השני: למשל, משני האיברים הראשונים בקבוצה K רואים שבכל מקרה צריך להיות מחובר זוגי, ומהאיבר האחרון רואים (עם הצבה בנוסחה) שצריך להתווסף מספר שמתחלק ב-77. מכאן אפשר למצוא שני איברים "פשוטים" כמו בדוגמא.עם זאת, המשפט בנקודה השישית לדעתי די פותר את הסעיף, לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.