Hela פורסם מרץ 24, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2015 שאלה ראשונה כאשר שני הוקטורים מאונכים = 0כאשר הם מקבילים אז הזווית היא 0 לכן קוסינוס של 0 זה 1 לכן צריך להיות ליחידה בסימן חיוביכאשר הם אנטי מקבילים אז הזווית 180 ואז הקוסינוס שווה ל -1 לכן צריך להיות התשובה יחידה בסימן שלילי השאלה הבאה התשבה צריכה להיות שאין מתמטיקה המתארת את שני הוקטורים? האם אני צודקת? אני פשוט בניסיון האחרון שלי .. תודה מראש ! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 24, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 24, 2015 שאלה ראשונה נכון בשאלה השנייה לדעתי הם שווים. למה אין מתמטיקה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם מרץ 25, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 25, 2015 איך אתה יכול לקבוע שהם שווים סתם מלהתסכל עליהם ככה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 25, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 25, 2015 וקטור נקבע חד ערכית ע"י גודל וכיוון. אני רואה שהאורך שלהם הוא אותו אורך ושהכיוון אותו כיוון (הם מקבילים)....אפשר לודא את זה עם סרגל ומד זווית אם את מתעקשת (על הדפסה, לא על על המסך, זה משאיר סימנים), אבל לא נראה לי שזו הייתה כוונת המשורר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.