מעבר לתוכן

התלבטות

Shlomit

הודעות מומלצות

עשיתי מסלול מעבר למדעי המחשב בסמסטר הזה.

הייתי צריכה להגיע לממוצע 80 בשלושה קורסים ואכן הצלחתי להגיע לממוצע 82.5, אחרי שהוצאתי ציונים:

חדוא -89

מדמח - 95

אלגברה - 66

אני נורא רוצה לשפר את אלגברה, אבל יש בזה סיכון כי אם אקבל מתחת ל51 במבחן (יש מגן) לא אוכל לעבור למדמח כמו שרציתי. מה דעתכם? אני צריכה לגשת או לוותר? עד כמה הציון הזה יכול להרוס הצטיינות ?

תודה :)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

את יודעת אם סף ההצטיינות שאת צריכה לעמוד בו הוא לפי הפקולטה הקודמת, או מדמ"ח?

(ואגב, מאיפה עברת?)

בכל מקרה, עדיין לא פרסמו ספי הצטיינות של החורף הזה, אבל הסף יהיה גבוה מ-82.5 (הסף למצטיין דיקן במדמ"ח בארבעת הסמסטרים האחרונים היה: 85.5, 85, 84, 86, כאשר 85.5 זה אביב תשע"ד).

לגבי האם לגשת למועד ב', תגשי רק אם את בטוחה שתשפרי במידה ניכרת. אם את חושבת שיש סיכוי שתקבלי ציון יותר גרוע, אז אין טעם לגשת.

עריכה:

שכחתי שכדי לקבל הצטיינות צריך לקחת לפחות 18 נק' בסמסטר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהיא לא צריכה להיות מצטיינת וזה רק הסף למעבר. בכל אופן, אלגברה לדעתי זה מקצוע לא קשה ואין שום סיבה להישאר עם ציון כזה אבל מה ששומנינה אמרה - וודאי עם המזכירות שאת עומדת בסף המעבר, תעברי , ואז קחי את הקורס מחדש.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי תודה אז החלטתי לחכות עם זה ומקסימום לחזור על הקורס..

עברתי ממתמטיקה-מדמח - למדמח  (מחכה עדיין לרשמיות אבל טכנית אני עומדת בתנאים)..  שתי שאלות כתוצאה מהתשובות שלכם:

1. אם חוזרים על קורס כמו אלגברה, יש אפשרות לבקש לא לחזור על כל 53463 העבודות להגשה הנלוות? מתחשבים בדרך כלל?

2. הצטיינות זה רק לפי סמסטר\שנה או לפי כל התואר עד כה?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

1. זה בדר"כ מופיע באופן מפורש באתר הקורס, לרוב בקובץ של הסילבוס.

באלגברה א' זה מופיע תחת הקובץ "שאלות נפוצות", וכדי לחסוך לך, התשובה היא שצריכים לעשות שוב את הש"ב.

בהרבה קורסים אחרים המצב הוא הפוך, ולרוב מה שרשום באתר הקורס זה מה שקובע, ולכן אין טעם לבקש.

(אם הנסיבות שלך מיוחדות, ולא "חזרה על קורס", אז אולי יתחשבו בך.)

2. UG -> מידע כללי -> הצטיינות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...