Shlomit פורסם מרץ 3, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2015 עשיתי מסלול מעבר למדעי המחשב בסמסטר הזה. הייתי צריכה להגיע לממוצע 80 בשלושה קורסים ואכן הצלחתי להגיע לממוצע 82.5, אחרי שהוצאתי ציונים:חדוא -89מדמח - 95אלגברה - 66אני נורא רוצה לשפר את אלגברה, אבל יש בזה סיכון כי אם אקבל מתחת ל51 במבחן (יש מגן) לא אוכל לעבור למדמח כמו שרציתי. מה דעתכם? אני צריכה לגשת או לוותר? עד כמה הציון הזה יכול להרוס הצטיינות ? תודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 3, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2015 לא לגשת. מקסימום תחזרי על הקורס בהמשך אחרי שמקומך בפקולטה יהיה בטוח, חבל להסתכן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מרץ 3, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2015 את יודעת אם סף ההצטיינות שאת צריכה לעמוד בו הוא לפי הפקולטה הקודמת, או מדמ"ח?(ואגב, מאיפה עברת?) בכל מקרה, עדיין לא פרסמו ספי הצטיינות של החורף הזה, אבל הסף יהיה גבוה מ-82.5 (הסף למצטיין דיקן במדמ"ח בארבעת הסמסטרים האחרונים היה: 85.5, 85, 84, 86, כאשר 85.5 זה אביב תשע"ד). לגבי האם לגשת למועד ב', תגשי רק אם את בטוחה שתשפרי במידה ניכרת. אם את חושבת שיש סיכוי שתקבלי ציון יותר גרוע, אז אין טעם לגשת. עריכה:שכחתי שכדי לקבל הצטיינות צריך לקחת לפחות 18 נק' בסמסטר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם מרץ 4, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2015 יכול להיות שהיא לא צריכה להיות מצטיינת וזה רק הסף למעבר. בכל אופן, אלגברה לדעתי זה מקצוע לא קשה ואין שום סיבה להישאר עם ציון כזה אבל מה ששומנינה אמרה - וודאי עם המזכירות שאת עומדת בסף המעבר, תעברי , ואז קחי את הקורס מחדש. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shlomit פורסם מרץ 5, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2015 אוקיי תודה אז החלטתי לחכות עם זה ומקסימום לחזור על הקורס..עברתי ממתמטיקה-מדמח - למדמח (מחכה עדיין לרשמיות אבל טכנית אני עומדת בתנאים).. שתי שאלות כתוצאה מהתשובות שלכם:1. אם חוזרים על קורס כמו אלגברה, יש אפשרות לבקש לא לחזור על כל 53463 העבודות להגשה הנלוות? מתחשבים בדרך כלל?2. הצטיינות זה רק לפי סמסטר\שנה או לפי כל התואר עד כה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם מרץ 5, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2015 1. תלוי מרצה בסמסטר שאת חוזרת בו2. לפי ממוצע סמסטר נוכחי וממוצע תואר בסוף (לא תלויים אחד השני) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם מרץ 5, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2015 1. זה בדר"כ מופיע באופן מפורש באתר הקורס, לרוב בקובץ של הסילבוס.באלגברה א' זה מופיע תחת הקובץ "שאלות נפוצות", וכדי לחסוך לך, התשובה היא שצריכים לעשות שוב את הש"ב.בהרבה קורסים אחרים המצב הוא הפוך, ולרוב מה שרשום באתר הקורס זה מה שקובע, ולכן אין טעם לבקש.(אם הנסיבות שלך מיוחדות, ולא "חזרה על קורס", אז אולי יתחשבו בך.) 2. UG -> מידע כללי -> הצטיינות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.