ShawnC פורסם פברואר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 שלוםהתקבלתי לתעשייה וניהול במטרה לעבור למדמח אחרי סמסטר אחד.על פי ההבנה שלי מהמזכירות לקחתי את 3 הקורסים הבאים -- חדו"א 1נ' 104017-אלגברה 1מ' 104016-מבוא למדמח 234111 למרות שבאתר לא רשום כלום לגבי 1נ', המזכירה אמרה לי שהוא כן תקף לאפיק המעבר, אני מקווה שהיא צודקת.בכל אופן רציתי לדעת היכן אני עומד ביחס לסטודנטים אחרים? במקרה ואני אעבור ובמקרה שלא.לקחתי בנוסף אליהם מקצוע ספורט עם נקודה אחת ויש לי פטור באנגלית שמקנה 3 נקודות אם הבנתי נכון. המערכת סה"כ דיי קלילה ולכן אני מתלבט אם להוסיף עוד מקצוע, כמו פיסיקה שהבנתי שאהיה חייב להשלים [וזאת בנוסף לפיגור שיש לי במערכות ספרותיות].אני באמת לא סגור על מה אלמד בעתיד ולכן חשוב לי לשמור על האופציות פתוחות, אני גם לא יודע אם יש לי את הרצון להשקיע כל כך הרבה כמו אחרים שאני מכיר ורואה מהטכניון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם פברואר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 ביחס לאחרים אתה לוקח פחות מהמקובל בסמסטר ראשון. המומלצת של מדמח כוללת את ספרתיות. חלק לוקחים גם את פיזיקה. ביחס לעצמך, זה תלוי מה הרמה שלך, כמה אתה מתכוון להשקיע בלימודים וכמה ידרש לך להשקיע בכל קורס. יש אנשים שיכולים למלא את הזמן עם תירגול של שלושת הקורסים האלה, יש אנשים שעומדים בקצב של החומר והמטלות בקלות ונשאר להם זמן פנוי גם עם חמישה קורסים. אם קריטי לך המעבר אתה צריך להצליח יותר מהממוצע ולקבל ציונים טובים. יש אנשים שקורס רביעי יכול לפגוע להם בסיכויי ההצלחה (שגם ככה לא גבוהים בקורסים המתמטיים). יש אנשים שעושים מה שצריך ואחרי שסיימו עוברים לעיסוקיהם, להם עדיף לקחת קורס רביעי ולעבור לעיסוקיהם קצת אחרי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ShawnC פורסם פברואר 16, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 תודה על התשובה אסף, פשוט קראתי שאת מבוא להנדסת תעשייה וניהול ומערכות ספרתיות צריך להשלים תוך 2 סמסטרים, לכן אני דואג שבסמסטר הבא אני לא אהיה בפיגור ועומס רציניים.סה"כ אני מעדיף 'למרוח' קצת את התואר ולסיים ב4.5 שנים הבעיה היא שהבנתי שזה קורה גם לאנשים שלוקחים את המערכת המומלצת מראש, אז מה יהיה איתי ? אני יכול להגיע ל5 שנים ויותר.בנוגע לבחירה עצמה - אני מניח שספרתיות אני לא יכול לקחת כי אני לא בטוח במעבר שלי, הקורס הזה לא ישמש אותי אם אני אשאר בתעו"נ, ככה שפיסיקה 1מ זו ההתלבטות שלי, והאמת שבתיכון אהבתי מאוד פיסיקה, השאלה אם זה דומה בכלל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם פברואר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 אתה לא מחוייב לקחת אלגברה א'? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ShawnC פורסם פברואר 16, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 מאיזו בחינה? מבחינת מדמ"ח או תעו"נ ? באופן עקרוני כל מה שלקחתי מופיע כאןhttp://www.cs.technion.ac.il/undergraduate/additional/forms/cs_maavar.pdf חוץ מחדו"א 1נ' שזה אך ורק על סמך מה שאמרה לי המזכירה בשיחה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם פברואר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 נראה לי הגיוני שתיקח פיזיקה. יש חפיפה מסוימת מבחינת נושאי הלימוד לבגרות בפיזיקה, צורת הלמידה ורמת המבחן שונים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם פברואר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 מבחינת מדמ"ח כמובן. אם ביררת עם המזכירות של מדמ"ח וזה מה שנאמר לך אז אני מניחה שזה בסדר. פיסיקה 1מ זה החומר של מכניקה בתיכון (בתוספת עוד נושאים) ברמה יותר גבוהה ועמוקה. אני חושבת שזה קורס שאפשר להוציא בו ציון גבוה (במיוחד עם המרצה האחראי הנכון). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ShawnC פורסם פברואר 16, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 חחח אתם רק גורמים לי לרצות לקחת אותו, לא יודע אם לקחת את ה'סיכון' הזה, אני אחשוב על זה, תודה רבה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם פברואר 16, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 16, 2015 זו לא בעיה להסתכל על סיכומים או לברר לגבי מרצים כבר עכשיו. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם פברואר 17, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 17, 2015 אא"כ אתה מאוד בטוח בעצמך לא הייתי מציע לך לקחת פיסיקה 1מ.גם כך לרוב הסטודנטים קשה להוציא ממוצע מספיק גבוה בקורסים המדוברים וזה מסוכן מידי.חוצמזה שעוזר מאוד לעשות פיסיקה אחרי שכבר מבינים חדו"א 1. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shlomit פורסם מרץ 3, 2015 דיווח שיתוף פורסם מרץ 3, 2015 עשיתי את המעבר בסמסטר חורף האחרון, זה באמת לא בשמיים אבל צריך המון השקעה. זה אולי נראה כאילו יש הרבה זמן חופשי לפי המערכת אבל גם אם תיקח רק את שלושת הקורסים (אני לקחתי גם ספורט וזהו) , יש סיכוי גדול שתרגיש לחץ כי זה קורסים כבדים שדורשים הרבה השקעה סבלנות והמון עבודות להגשה. תנסה ללמוד חלק מהחומר מעכשיו כמה שאפשר כדי להקדים תרופה למכה. שיהיה בהצלחה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.