MrV פורסם פברואר 9, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 9, 2015 שלום,אני מנסה לברר מה הממוצע הריאלי הדרוש ( מניח שזה משתנה משנה לשנה, אבל בכל זאת ) לקבלה למסלול עם תזה בפקולטה להנ.חשמל ללא מלגה. אציין כי את התואר הראשון שלי עשיתי באונ' תל-אביב במסלול המשולב של חשמל-מדמ"ח. (לא בדיוק "הנדסת תוכנה" שקיים כאן).שאלה נוספת, האם הקבלה היא ישר למסלול עם תזה, או שמתקבלים למסלול רגיל ללא תזה ורק אח"כ בוחרים\ מוצאים מנחה בתחום הרצוי? תודה מראש לעונים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 10, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2015 הסף לוועדה הוא כ-88, וקבלה אוטומטית בכ-90.אם אתה מתקבל (בין אם אחרי ועדה או אוטומטי), אתה מתחיל כמלגאי עם תזה, ממונה לך מנחה זמני ואתה צריך למצוא מנחה קבוע בשנה הראשונה (רצוי כמה שיותר מהר). אם אתה לא מתקבל, אפשר להתחיל במסלול בלי תזה, לעשות קורסים ולנסות לחפש מנחה.היו דיונים על זה בפורום "טכנובלוג", אני מציע לבצע חיפוש.אם אתה מעוניין בספים מדויקים (עד כמה שניתן), כדאי לשלוח מייל למזכירת מוסמכים בפקולטה לחשמל. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם פברואר 10, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2015 אגב, המסלול המשולב של חשמל מדמ"ח נקרא הנדסת מחשבים. הנדסת תוכנה זה משהו אחר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם פברואר 10, 2015 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2015 לא התייחסתי לעובדה שאתה לא בא עם תואר מהטכניון, יתכן שזה קצת שונה, למרות שאם זה כן תואר בחשמל/מדמח אז אני מאמין שזה סה"כ דומה.פרטים כלליים יש פה:http://www.graduate.technion.ac.il/heb/ופרטים פקולטיים יש פה (זה די מעודכן):http://webee.technion.ac.il/Graduate-Studies ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
MrV פורסם אפריל 8, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 8, 2015 תודה על התשובות.בכל מקרה לא נראה מעודד . הדרישה המינימלית עבור תזה זה 90( או 88 עם וועדת הוראה כלשהי). זה נראה נורא גבוה ביחס לאת"א \ אב"ג ששם דורשים -/+ 82 .אין איזו אפשרות אחרת למועמד עם 85, למעט ללמוד 4-10 קורסים בתקווה להוציא בהם ממוצע 90 כמו שהם מציעים ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.