תמרד פורסם ינואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 אהלן,אין לי מושג איך לגשת לסעיף ג' בשאלה המצורפת. עם סעיפים א ו-ב לא הייתה בעיה, אז אולי יש איזה טריק שאני לא מכירה/זוכרת בקשר לתמונה?תודה לעוזרים! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם ינואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 מפעילים את הטרנספורמציה על איברי הבסיס של מרחב המקור, הוקטורים שיצאו פורשים את התמונה. אני מניח שאת יודעת איך מוצאים בסיס של מרחב שנתונה קבוצת וקטורים שפורשים אותו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
תמרד פורסם ינואר 15, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 ^כן, כמובן, אבל איך אני מפעילה את הטרנספורמציה על האיברים? פשוט כופלת במטריצה? כי זה מה שעשיתי ויצא לי באופן מפחיד שונה מהרפרנס אז רציתי עוד חוו"ד :lol: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם ינואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 צריך לקחת אותם באס ולא באר3. לשם המחשה הוקטור השלישי באס הוא 0,0,1 הפעלת הטרנספורמציה עליו היא 0,3,0 בהמרה חזרה לאר3 זה -1,-1,3 (כבר הרבה זמן לא נגעתי בזה אז אולי אני לא מדייק) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
תמרד פורסם ינואר 15, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 אוקיי, איבדת אותי לגמרי! איך הגעת לזה שהוקטור השלישי בS הוא (001)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם ינואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 זו ההצגה שלו כצירוף לינארי של איברי הבסיס, אפס פעמים הראשון והשני ופעם אחת השלישי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם ינואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 איך בסעיף א המרת מאר3 לאס? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
תמרד פורסם ינואר 15, 2015 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 אהה! הבנתי, פשוט התבלבלתי בין s עם גג שנתונים לי וs כללי. נקווה שיצא טוב! תודה רבה לך על הסבלנות :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם ינואר 15, 2015 דיווח שיתוף פורסם ינואר 15, 2015 כשמגדירים מרחב על ידי בסיס איברי הבסיס הם באר3, אחרת לא יהיה לך איך להמיר אותם לאר3 או להמיר וקטור מאר3 לוקטור במרחב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.